Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elítélendő-e, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő-e, ha házas emberként félrelépek úgy, hogy otthon a szex szinte nulla és évek óta próbálom ezt megoldani a feleségemmel?

Figyelt kérdés
A terhesség után visszaesett a libidója és bármilyen megoldást javasolok rá (beszélgetések, pszichológus, edzés, udvarlás, stb., de volt már, hogy felajánlottam neki az elhajlási engedélyt is) azt elutasítja és lezárja azzal, hogy neki az egy-két havonta egy alkalom az igénye és elégedjek meg ezzel.

2023. júl. 26. 12:54
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem ez lenne a megoldás a problémátokra, hogy megcsalod a feleséged. Mindig is elítéltem a megcsalást. 26/N.
2023. júl. 26. 12:55
 2/54 anonim ***** válasza:
46%
Aki elítéli a megcsalást lepontozzák a felhasználók. Hova lett az emberekből az empátia?
2023. júl. 26. 12:58
 3/54 anonim ***** válasza:
86%
Nem itélem, hiszen beszéltél vele erről. Hosszabb távon azonban ebből nagyobb gondok adódhatnak, akár szakítás is lehet.
2023. júl. 26. 12:58
 4/54 anonim ***** válasza:
68%

Elítélendő, ha házas emberként félrelépsz. Tudod, jóban-rosszban

Viszont a feleségednél valami nincs rendben. Főleg, ha elutasítja a megoldási javaslataidat. Lehet hogy a kisgyerek annyira leszívja az energiáját, hogy azért nem tud ellazulni és veled lenni.

Menjetek el kettesben valahova és próbálkozz minél nyugodtabb légkörben.

Ha kezdeményezel, akkor mi a reakciója?

2023. júl. 26. 12:59
 5/54 anonim ***** válasza:
77%
Ő nem mondja meg hogy mivel elégedjél meg?? Ez a te tested, te életed, kezdjük ott. Ennyi erővel fordítva ezt te is mondhatnád, sőt mond is :D A lényeg, hogy szerinted az e nem pedig, hogy szerintünk mi a megítélés. De ha szólsz neki, hogy neked ez kevés és több kell, lehet ő fogja azt mondani, hogy menj nyugodtan máshoz őt nem zavarja...ha pedig tojik a dologra hát el lehet válni és keresni egy kompatibilisebb partnert. Vagy egyezzen bele, hogy levezeted máshol vagy váljatok el így lenne korrektebb...(szerintem, és nem én vagyok mérvadó)
2023. júl. 26. 13:01
 6/54 anonim ***** válasza:
13%
Persze, kúrjál csak félre. Hűséget fogadtál végülis neki.
2023. júl. 26. 13:07
 7/54 anonim ***** válasza:
95%
Nem a megcsalás a megoldás, hanem a válás. Nálunk legalábbis ugyanez volt, évekig beszéltünk a semmiről, hogy változtatni kellene, de neki elég volt pár havonta egy "könyörszex", én meg besokalltam ettől. Ha nem kellek, hát nem kellek. Elváltunk, azóta már kellenék :D
2023. júl. 26. 13:07
 8/54 anonim ***** válasza:
57%
Akkor már inkább a válás. Sokkal célravezetőbb, mint titokban más nővel lenni.
2023. júl. 26. 13:13
 9/54 A kérdező kommentje:

Szoktunk menni kettesben pihenni, wellness-ezni. Ekkor az első este letudja a "szerinte kötelezőt" és utána nincs kedve többhöz. (Ezeknél a közös programoknál nem szoktam erőltetni, mert úgy vagyok vele, hogy pihenjeny ha arra van szüksége.)

Felvettem már a nyitott házasság gondolatát is -ahogy azt is, hogy próbálja ki mással is, hátha visszatér a kedve...), de elutasító. Elvárja a hűséget, de nem kapom meg, ami kell. Ettől pedig feszült vagyok.

Sokszor belefutok abba is, hogy napközben incselkedik, de mire összebújásra kerül a sor, akkor kihátrál, hogy "fáradt", "feszült", a "gyerekek", meg hasonlók.

Ha kezdeményezek, akkor meg 10-ből 9-szer az a reakciója, hogy "Persze, neked mindig AZ kell." Pedig a heti 1-2 alkalommal már kiegyeznék.

Tudom, nem az itteni válaszok a mérvadóak, de ismeretlenek között könnyebb ez a téma.

2023. júl. 26. 13:14
 10/54 anonim ***** válasza:
76%
A házasság zsakbamacska , örök hűség es a tartós harmonia elenyésző Na ezért tartom tragikusnak a korai családalapitast mert véletlen teherbe esnek vagy tradicionalis vallás miatt előbb hazasodas aztán dugi . Nem várnék a csodára , ha megoldható válnék közben ismerkednék. Rivotril fogamzasgatlo is bekavarhat normális kapcsolatba .
2023. júl. 26. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!