Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elítélendő-e, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő-e, ha házas emberként félrelépek úgy, hogy otthon a szex szinte nulla és évek óta próbálom ezt megoldani a feleségemmel?

Figyelt kérdés
A terhesség után visszaesett a libidója és bármilyen megoldást javasolok rá (beszélgetések, pszichológus, edzés, udvarlás, stb., de volt már, hogy felajánlottam neki az elhajlási engedélyt is) azt elutasítja és lezárja azzal, hogy neki az egy-két havonta egy alkalom az igénye és elégedjek meg ezzel.

2023. júl. 26. 12:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
41%
Ilyenkor bizonyosodik be milyen jól döntöttem hogy nem vettem el azokat a macákat akikről tudtam hogy nyavalyások ringsocák. Mások kinlódnak velük , vitatkoznak , vagyonfelezés ki mikor lathatja az utódot . Elmegyek csavarogni ismerkedni vagy potya nekem tetsző buxát megrakom , szabad önálló élet .
2023. júl. 26. 13:23
 12/54 A kérdező kommentje:

Én 33, ő 27 volt, mikor megismerkedtünk. Ez azért nem annyira korai...

A gyerekek miatt nem szeretnék még válni, mert minden másban jól működünk együtt. Ezért is bánt a félrelépés gondolata.

Ha folyton csak vitáznánk és nem tudnánk őszintén beszélni -igen, a szexről és a félrelépésről is beszéltünk már-, akkor válnék. De így?

2023. júl. 26. 13:23
 13/54 anonim ***** válasza:
36%
Elítélendő, a hűségedet így a kukába dobtad. Az asszony részéről is gond a kompomisszum és közös megoldás hiánya, de ez téged nem jogosít fel a megcsalásra.
2023. júl. 26. 13:33
 14/54 anonim ***** válasza:
68%
Belefér
2023. júl. 26. 13:34
 15/54 anonim ***** válasza:
80%
Én megcsalnám. Nem mert annyira nagyon jó dolog hanem mert ha ezerszer fel lett hozva, beszélve róla, X megoldás lett felkínálva akkor úgy érezném, én bizony megtettem amit meg tudtam és ez évekbe került. Nem arról van szó, hogy pár hét "kiesés" után rögtön más nőt keresek. És ahogyan ő azt mondja, hogy neki havi egyszer elég és te ezt fogadd el , na ez fordítva is érvényesnek kell lennie, mégpedig, hogy neked több kell és ő ezt fogadja el. Ha viszont ő nem fogadja el a te igénylésedet akkor te miért kéne elfogadd az övét? Na persze ez örök vitához vezetne, nincs neki megoldása. És ezért mivel nincsen kiút inkább megcsalnám olykor ha szükségem van rá.
2023. júl. 26. 13:38
 16/54 anonim ***** válasza:
85%

Én nem ítélem el, ugyan ebben a helyzetben vagyok, csak nálunk fordított a felállás. Én igen, megcsalom a férjem.

Senkinek nem tartozol semmivel hogy elítéljen, ezt magadban kell rendezned. És jöhet itt mindenki azzal, hogy akkor miért nem válsz el, gusztustalan, megcsalás, stb. de én inkább ezt választom, hogy évi pár alkalommal félrelépek, mint hogy a gyerekemet kitegyem egy válásnak, amikor a szexen kívül minden tökéletesen működik.

Szóval mindegy ki mit mond, úgy sem fogsz úgy járkálni az utcán, hogy megcsalom a feleségem tábla van a nyakában. Senki nem is tud elítélni e miatt.

2023. júl. 26. 13:59
 17/54 A kérdező kommentje:
Valóban, ezt főleg magamban kell lerendezni. Csak kíváncsi vagyok, hogy ki/mit gondol erről.
2023. júl. 26. 14:11
 18/54 anonim válasza:
88%
Alapvetően a hűtlenséget elítélő ember vagyok. Erre jött az rá, hogy anno mindazok ellenére is rendszeresen megcsaltak, hogy igencsak jó/sok/kielégítő/stb volt a szex a megcsaló fél szerint is. Szóval ezek után még jobban elítéltem a megcsalást. Aztán lett a jelenlegi párom. Sosem volt jó az ágyban, sem technikában, sem időben, sem sehogy, de úgy voltam vele, hogy nem vagyok én egy állat, hogy a szex dominálja az életem, "kiéltem" már magam, minden másban smakkolunk, én jobban értékelem az ember többi részét. Ehhez a bénasághoz jött még az, hogy stresszes a munkahelye, ő mindig feszült, neki sosincs kedve. Havi 2, ha van (3 perc, még bemelegítésnek sem mondanám, szóval azt sem nevezném igazán szexnek), akkor az már egy jó hónap volt. Én is beszéltem már róla, hogy vágyok egetrengető dugásokra és nem vagyok telhetetlen, elfogadom őt is ilyennek, de azért átestünk a ló túloldalára. Bennem is megfordult már a dolog, hogy ha szembe jönne velem egy lehetőség, vajon élnék-e vele. (Érzelmi szempontok miatt nem hiszem). Viszont nem ítélném el, ha valaki ilyesmi szituban félre megy, mert így valamennyire meg tudom érteni. Persze arra nagyon ügyeljen, hogy ki ne derüljön. Lehet azon is vekengni, hogy hűséget fogadtunk, ilyesmi. Lehet. De lehet onnan is nézni, hogy azt is megfogadtuk, hogy a másik mellett vagyunk, amikor "kell". Szerintem ilyen szinten megvonni a szexet és közben elvárni, hogy egy ember leélje így az életét....szóval ez az a szitu, amikor azt mondom, hogy megértem a megcsalást az elveim, tapasztalataim ellenére is.
2023. júl. 26. 14:25
 19/54 anonim ***** válasza:
25%
Elítélendő. Házas vagy. Ha mással akarsz lefeküdni akkor váljál el
2023. júl. 26. 14:25
 20/54 anonim ***** válasza:
72%
Nem válni akar, hanem dug.ni. Én nem ítéllek el. Ez ugyanaz, minthogy elromlik a mosógép, de nem mész mosodába, hanem inkább jársz retkes büdös ruhában.
2023. júl. 26. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!