Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elítélendő-e, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő-e, ha házas emberként félrelépek úgy, hogy otthon a szex szinte nulla és évek óta próbálom ezt megoldani a feleségemmel?

Figyelt kérdés
A terhesség után visszaesett a libidója és bármilyen megoldást javasolok rá (beszélgetések, pszichológus, edzés, udvarlás, stb., de volt már, hogy felajánlottam neki az elhajlási engedélyt is) azt elutasítja és lezárja azzal, hogy neki az egy-két havonta egy alkalom az igénye és elégedjek meg ezzel.

2023. júl. 26. 12:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
89%

Én fordított helyzetben voltam/vagyok.

Találtam is partnert (életem legjobb partnere, ilyen összhangban meg senkivel se voltam) és tart egy ideje, de egyre rosszabbul érzem magam... undorodom magamtól, közben még ugye a vágy is. Nagyon borzasztó helyzet, és persze én sodortam magam bele, az én hibám. Most azt mondom bár ne tettem volna, mert akkor nem tudnám miről mondok le. Ha megcsalod, akkor is ugyanaz lesz a kérdés... hogy elválj vagy maradj...csak később élesebben jön elő.

A partnerem ő 8-10 éve folyamatosan csalja a nejét, én nem bírom, nem tudom csinálni tovább, de ez mint látod személyiség függő. Lehet férfiként ez könnyebb, nem tudom. Nem vagyok belé szerelmes, sőt nem is tudnék vele élni, de ez a folyamatos hazugság (akkor is ha nem hazudsz, a cselekvés maga az), bujkálás, idegesség.

2023. júl. 26. 14:38
 22/54 anonim ***** válasza:
40%
Gyerekek miatt nem akarsz elvalni? Ez mekkora hülyeség már. Ha nem jó valami a kapcsolatban úgyis válás lesz a vége előbb utóbb és az esetek 99%-ban mindig kiderul a hűtlenség. De a gyerekeknek ez tuti jobban fog tetszeni mint egy válás, teljesen igazad van! 😃
2023. júl. 26. 14:56
 23/54 A kérdező kommentje:

Igen, főleg miattuk nem akarok. Nem mindegy, hogy mennyi idősen éri a törés őket. Szerintem.

Másrészt pedig, abban a pillanatban, hogy elválunk, esélyt sem hagyok arra, hogy esetleg helyrehozzuk a dolgokat később.

2023. júl. 26. 15:05
 24/54 anonim ***** válasza:
69%
Igen, igaz én is ezeken örlődök, de ha kiderül a megcsalás azzal örökre osszetöröd a másikat és annak az esélyét is, hogy ő egy harmadik emberrel boldogságban éljen, a bizalmat török meg benne. Arról nem beszélve, hogy a gyerekeket, hogy érinti a dolog. Vagy hogy megcsalas után, mondjuk egy csúnya válás akkor a feleség, hogy beszél majd rólad a gyerekeknek...
2023. júl. 26. 15:14
 25/54 anonim ***** válasza:
67%

Annál nagyobb törés nincs, hogy a szüleid csaljak egymást. Ráadásul a gyerekben kialakulhatnak bizalmi problémák is emiatt mert ezt tapasztalta, látta otthon a szüleitől.

Ha a feleséged nem nyitott egyik opciora sem te pedig szexelni szeretnél mert nem vagy aszexualis válj el.

A megcsalassal semmit nem oldasz meg, sőt rontassz a helyzeten.

2023. júl. 26. 15:21
 26/54 anonim ***** válasza:
62%
Nem elítélendő nagyon sokan így teszik a te vàgyaid otthon leszarjàk.
2023. júl. 26. 15:24
 27/54 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy olvasom amiket írsz eszembe jutott, hogy esetleg a feleséged csalhat téged? Mert ne mondja nekem senki sem hogy egy nőnek nem hiányzik a szex
2023. júl. 26. 15:25
 28/54 A kérdező kommentje:
24/24 Én nem veszem el az esélyét, hogy boldogságban éljen egy harmadik emberrel: elválhat, ha az én igényeim soknak tartja. (Ez a labda is fel volt már dobva.) Ehelyett ő várja el azt, hogy én elégedjek meg azzal, amit nyújt és kössek csomót a farkamra.
2023. júl. 26. 15:31
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, de te is ugyanúgy elválhatsz...

Én azt írom, amit én érzek és tapasztaltam eddig a visszonyomban a szeretőmmel és otthon.

Ideiglenes megoldás, az elején nagyon sokat ad, adja a reményt, a fényt, az életet, aztán elvesz. Mint egy jó drog... főleg akkor ha baromi jó a szex

2023. júl. 26. 15:39
 30/54 GFman ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el!Írják itt, hogy jóban rosszban, megfogadtad stb.De Te vagy egy rossz dologban,ami pont a párod miatt alakult ki.Egyébként amit lehetett azt megpróbáltad és próbáltál változtatni, csak éppen pont aki a probléma forrása az nem hajlandó semmire.Akkor én is elítélem a félrelépést, ha valaki mindent megkap otthon, de csak azért kufircol félre, mert nem bír a vérével, kell neki a friss hús stb.

3 napos történet kb. 50 éves nővel beszélgettem jelenleg szeretőt keres a férje mellé, mert elhanyagolva érzi magát, nem jó a sex.Férje gyorsan letudja, hogy neki jó legyen a nő már nem érdekes.

Kérdeztem mégis mi az amit szeret.Azt válaszolta, hogy szopni nem fog, soha nem csinálta, ezután sem fogja csinálni(ilyen nő is van).Egyébként több, mint 25 éve vannak együtt!Csak így belegondolva, negyed évszázad sem volt elég arra, hogy vegye a fáradságot (ha még szereti vagy szerette a férjét) hogy 1 hónapban 1-szer megtegye a férjének. Tanulságot majd mindenki levonja magának!

2023. júl. 26. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!