Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok miért nem engedik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok miért nem engedik, hogy a puncijukat simogassam?

Figyelt kérdés
Legutóbb voltam egy csajnál, ő csinált mindent, szopott, lovagolt, pucsított, mindent csinált, én semmit nem csinálhattam, csak dughattam. Ez miért jó?Pedig finoman a csiklóját szerettem volna simogatni. Az megengedi, hogy bedugjam a farkam a puncijába, de hozzáérni nem érhetek?Miért?Vagy nem akarják élvezni, mert fárasztó ha sokan mennek egy nap, és inkább úgy van csak bírja ki, vagy mi?
2023. júl. 23. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

Mai lányok olyan csávokal jönnek össze akiken látszik agresszív drogos és akkor nem számit hogy az egyik szeme jobbra áll másik balra áll mert kancsi.

Normálisak akik dolgoznak azok nem jók nekik.

2023. júl. 25. 07:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Én dolgozok, mégis volt csajom
2023. júl. 25. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Nekem is volt, de most neked sincs ezért fizetsz.

Neked melyik lányokkal volt jobb a rendes kapcsolatban lévő lányokkal vagy az örömlányokkal jobb volt?

Én 1x voltam 8 éve már, azt hittem olyan jó lesz mint a rendes barátnőmmel.

2023. júl. 25. 19:38
 14/16 A kérdező kommentje:
nekem az "örömlányokkal" 1-2 kivételével. Ott lehet csapatni, nem kell kertelni, csak szimpla puszta vad szex. Persze ezt sem akarom tovább csinálni, mert mégsem olyan amint kilépsz az ajtön, meg nem ugyanaz a cél, neki az legyen mielőbb vége és menj, fizess, te meg kiakarnád élvezni minden percét
2023. júl. 25. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nála az extra és ha nem fizettél érte akkor ne tapogassad.

Vagy jól mondja a vaginatárs, gyors talira mentél és nem fér bele az időbe hogy felizgassad és felesleges vele fáradni. Értem, hogy téged így is izgat, de őt nem.

2023. aug. 5. 23:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden perc, és minden olyan technika, ami oda vezet, hogy te elélvezz, az neki jó, mert utána távozol. Minden olyan perc, ami elnyújtja az időt az élvezésedig, az neki munka.
2023. szept. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!