Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon lévő csajok mit gondolnak a szűz venndégeikről?
Figyelt kérdés
Vajon örülnek, hogy de jó csak egy gyorstüzelő vendég jön vagy valamelyest élvezik, hogy ők ronthatnak meg valakit ha mondjuk egy 20 éves pasi megy hozzájuk és ő lesz nekik az első...2023. júl. 4. 14:32
1/9 anonim válasza:
Szerintem örülnek annak,hogy gyorsan elsül.
2/9 anonim válasza:
Közel sem biztos, hogy attól, hogy szűz valaki mindig könnyen elsül. Gyakori az ellenkezője is, amikor az izgalom, és új ingerek miatt nem is tud elélvezni, vagy csak nagyon sokára.
3/9 anonim válasza:
Nem az a dolgom, hogy a szüzességén filózzak, hanem hogy elvegyem.
5/9 anonim válasza:
#3: Gondolom, nem tartod számon, de...sok ilyen vendéged volt?
7/9 anonim válasza:
"ők ronthatnak meg valakit" Észnél vagy? Megrontás 20 éves felnöttnél, aki megörül a punciért, csak nagyon béna, hogy eddig nem jött össze neki?
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, én anno prostival vesztettem el, akihez a haverjaim fizettek be meglepi gyanánt a születésnapomon. Először kicsit húzta a száját, de aztán nagyon meg lett dugva, az elején ugyan majdnem elsültem, de aztán visszanyertem a kontrollt, és utána ment mint a karikacsapás :P
9/9 Rocco20 válasza:
Szerintem azt gondolják, hogy milyen lúzer, hogy nem tud egy nőt sem megdugni csak ha fizet èrte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!