Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok miért nem engedik, hogy a puncijukat simogassam?
Passz, nem szokásom örömlányokhoz járni, és fizetni a szexért.
Mekkora lúzernek kell lenni ahhoz, hogy ne tudjál nőt szerezni?
Ha odanyúlsz, észreveszed a sikosítót ! Ez csak tipp.
Ő nem kíván téged.
2 dolgot kíván. Pénzt, és az aktus végét.
Mert ahhoz, hogy eljussunk az orgazmusig vágy, és előjáték kell :)
Attól, hogy beledugod még nem lesz orgazmusa.
Ha becsukod az ajtót magad után max attól igen :)
Fizess csak, nekik is megkell élni valamiből ;)
Tipp 1: Nem egyeztetek meg minden kívánságban az elején, így pl. a „barátnő feeling” és az ahhoz tartozó fogdosások is kimaradtak a leányzó szolgáltatásaiból.
Tipp 2: Nem voltál neki szimpatikus.
„Mekkora lúzernek kell lenni ahhoz, hogy ne tudjál nőt szerezni?”
Hú, ha te azt tudnád… :D
Én ezekben az esetekben nem szoktam engedni a csiklóm simogatását:
- A vendég rövid időre jött (vagy már csak kevés van hátra a kifizetett időből), és tudom, hogy úgysem lenne időm a saját tempóm szerint felizgulni/elélvezni. Ebben az esetben fölöslegesnek érzem, hogy a felizgatásommal próbálkozzon.
- A vendég ujja/körme koszos. (Nem feltétlenül igénytelenségből, hanem mert olyan jellegű munkája van, és nem lehet már sima szappannal tisztítani...) Értelemszerűen nem nyúlhat a puncimhoz.
- A vendég semennyire nem vonzó számomra, nincs szexuális kisugárzása. Tudom, hogy úgysem tudnék vele felizgulni, akkor meg fölöslegesen ne próbálkozzon.
- Sokat simogatták már aznap a puncimat vagy sokat masztiztam a vendégekkel, és már az enyhe simogatás is kellemetlen, rossz érzés, esetleg fáj.
Nálam kb. ezek játszanak. Azt nem tudom, hogy az a lány, akivel találkoztál miért nem engedte, ezt tőle kellett volna megkérdezni...
Az is egy kézenfekvő magyarázat, hogy valaki egyszerűen csak nem szereti, ha ujjal simogatják a punciját, azaz nem izgató számára, soha semmilyen partnerrel. Gondolom, kérdező, neked is vannak dolgok, amiket nem szeretsz... (Bocsi, privátra nem tudok válaszolni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!