Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok miért nem engedik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok miért nem engedik, hogy a puncijukat simogassam?

Figyelt kérdés
Legutóbb voltam egy csajnál, ő csinált mindent, szopott, lovagolt, pucsított, mindent csinált, én semmit nem csinálhattam, csak dughattam. Ez miért jó?Pedig finoman a csiklóját szerettem volna simogatni. Az megengedi, hogy bedugjam a farkam a puncijába, de hozzáérni nem érhetek?Miért?Vagy nem akarják élvezni, mert fárasztó ha sokan mennek egy nap, és inkább úgy van csak bírja ki, vagy mi?
2023. júl. 23. 15:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%

Passz, nem szokásom örömlányokhoz járni, és fizetni a szexért.

Mekkora lúzernek kell lenni ahhoz, hogy ne tudjál nőt szerezni?

2023. júl. 23. 15:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Fullos nőt?Szerinted olyan könnyű full idegenként ismerkedni?Nem érem be akárkivel, ha akarnék biztos lehetne valami kövér vagy idős csajom, de akkor inkább jobb egyedül, lehet felszines vagyok, de ez van
2023. júl. 23. 16:03
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Ha odanyúlsz, észreveszed a sikosítót ! Ez csak tipp.

Ő nem kíván téged.

2 dolgot kíván. Pénzt, és az aktus végét.

2023. júl. 23. 16:05
 4/16 A kérdező kommentje:
nyilván, de ha már csinálja akkor miért ne élvezhetne el?
2023. júl. 23. 16:07
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Mert ahhoz, hogy eljussunk az orgazmusig vágy, és előjáték kell :)

Attól, hogy beledugod még nem lesz orgazmusa.

Ha becsukod az ajtót magad után max attól igen :)

Fizess csak, nekik is megkell élni valamiből ;)

2023. júl. 23. 16:10
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Tipp 1: Nem egyeztetek meg minden kívánságban az elején, így pl. a „barátnő feeling” és az ahhoz tartozó fogdosások is kimaradtak a leányzó szolgáltatásaiból.

Tipp 2: Nem voltál neki szimpatikus.

„Mekkora lúzernek kell lenni ahhoz, hogy ne tudjál nőt szerezni?”

Hú, ha te azt tudnád… :D

2023. júl. 23. 16:14
 7/16 A kérdező kommentje:
mit tudnék?Nem én írtam az utolsó mondatodat
2023. júl. 23. 16:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszitek ti olyan könnyen lehet ismerkedni idegen nőkkel, el vagytok varázsolva, majd rájöttök, én folyamatosan ismerkedek :)
2023. júl. 23. 17:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy általánosságban nem igaz. Van aki engedi, van aki nem. Tényleg az a leggegyszerübb ha elöre megbeszéled telefonon, hogy mit akarsz. Ha meg a csaj a megbeszélés közben azt mondja, hogy gyere, majd megbeszéljük, vagy ne most sorolgasd, nem szextelefon ez, arra meg vágd rá a telcsit, mert átverös a csaj!!!
2023. júl. 23. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Én ezekben az esetekben nem szoktam engedni a csiklóm simogatását:

- A vendég rövid időre jött (vagy már csak kevés van hátra a kifizetett időből), és tudom, hogy úgysem lenne időm a saját tempóm szerint felizgulni/elélvezni. Ebben az esetben fölöslegesnek érzem, hogy a felizgatásommal próbálkozzon.

- A vendég ujja/körme koszos. (Nem feltétlenül igénytelenségből, hanem mert olyan jellegű munkája van, és nem lehet már sima szappannal tisztítani...) Értelemszerűen nem nyúlhat a puncimhoz.

- A vendég semennyire nem vonzó számomra, nincs szexuális kisugárzása. Tudom, hogy úgysem tudnék vele felizgulni, akkor meg fölöslegesen ne próbálkozzon.

- Sokat simogatták már aznap a puncimat vagy sokat masztiztam a vendégekkel, és már az enyhe simogatás is kellemetlen, rossz érzés, esetleg fáj.

Nálam kb. ezek játszanak. Azt nem tudom, hogy az a lány, akivel találkoztál miért nem engedte, ezt tőle kellett volna megkérdezni...

Az is egy kézenfekvő magyarázat, hogy valaki egyszerűen csak nem szereti, ha ujjal simogatják a punciját, azaz nem izgató számára, soha semmilyen partnerrel. Gondolom, kérdező, neked is vannak dolgok, amiket nem szeretsz... (Bocsi, privátra nem tudok válaszolni.)

2023. júl. 24. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!