Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire ítélik el azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire ítélik el azt a férfit aki régebben néha eljárt igényesebb rosszlányokhoz?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha összejönnél egy férfival akivel amúgy minden rendben van, normális pasi, csak aki sokáig volt egyedülálló, pl több évig, és kiderülne hogy párszor ezalatt az idő alatt elment rosszlányokhoz, de az igényesebb lányokhoz, nem akárkihez. Ez szakító indok lenne?Ha igen miért?Hozzá teszem akihez eljárt óvszerben történt minden
2023. júl. 9. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért baj? A nem ku.rva de ri.banc lányok ugyanúgy veszélyesek az egészségre. Engem nem zavar.
2023. júl. 9. 14:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Szingli is volt a férfi, nem csalt meg senkit, és nem is az utca széli apacs lányokhoz ment 5000-ért
2023. júl. 9. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Én is ezt csinálom. Annyi a trükk h nem kötöm az orrára h befizettem rosszlànyhoz. Ismerkedésnél azt mondom h volt kapcsolatom màr egy ideje egyedül de azért 1-2 alkalmi azért volt.. Azt már ugyse kérdezik meg a nők 99%-a hogy ki hogy merre.
2023. júl. 9. 16:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Na ez jogos, de nem tudom miért ítéli el ezt néhány nő. Emberek ők is, nem szutykos rbancok
2023. júl. 9. 16:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy derülne ki?

Meg miért mindig a pasas kerül elő ilyenkor, hogy a kapcsolat előtt miket csinált másokkal?

Valahogy a nők se vallják be kikkel feküdtek össze meg kiket szoptak le mosdóban...

2023. júl. 9. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel. Mindenkinek van múltja, rengeteg pasi volt már legalább egyszer prostinál. Max az a kérdés, hogy miért, de önmagában ez nem zavarna.
2023. júl. 10. 08:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Miért?Hát a hiány miatt
2023. júl. 10. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Rossz válasz 😆
2023. júl. 10. 10:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Miért rossz válasz ez?Eljárok sportolni, edzeni, fodrászhoz, jó ruhákba járok, igényes vagyok, nem vagyok kövér, 184 cm magas vagyok, hiába ismerkedek, semmi
2023. júl. 10. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Tudom én is hasonló vagyok. Ha így nem megy akkor belül lesz a gond. Nem vagy elég nyìlt stb. A nők a kicsit nagyszàjuakat szeretik.Ha nem is vagy olyan szupersztár annak kell előadni magadat. Én most pl ezen dolgozom. Azért rossz vàlasz mert a nők nem tudják elképzelni hogy milyen az amikor nemkellesz senkinek. Nekik azért mindig van jelentkező ellentétben velünk max a prosti lehet opció.
2023. júl. 10. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!