Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted rendben van azzal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted rendben van azzal dicsekedni, vagy csak rendszeresen felhozni, hogy éppen (vagy régen) kit kúrtál meg vagy hány nővel voltál?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt már nem szoktam. Mindig azt mondták milyen nagyképű vagyok amikor ezzel dicsekedtem. Most már harapófogóval sem lehet kihúzni belőlem.
tegnapelőtt 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Aki ilyenekkel dicsekszik, kissebbségi koplexusa van, vágyik a mások csodálatára. Baj van az önismeretével, ezért akar kitűnni.

Nevetséges, vagy sajnálni való az ilyen férfi !

tegnapelőtt 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Az első férjem ilyen volt, dicsekvős, felsorolós. Ő szeretet és figyelem hiányos gyerek/fiatal/felnőtt, őszintén senki sem szerette. Én sem, csak tetszett a nagymenősége, a külön lakás és autó. Amikor rájöttem, hogy mit is takar a dicsekvése, sajnáltam. Bevallottam, hogy én sem szeretem feltétel nélkül, nem tudnám megadni neki a szeretetet, támogatást és az elfogadást.
tegnapelőtt 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Rendben van mivel én tudom hogy legalább minimum 1000 nőt dugtam ezt kevesen szoktàk űberelni úgyhogy felőlem dicsekedhet a saját szàmàval :D
tegnapelőtt 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Csinálja, ha erre büszke, de elég gáz szerintem.
tegnapelőtt 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Szóval egy aranyásó vagy

tegnapelőtt 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Az önbizalomhiányos emberek dicsekednek vele akik önmegerősítést várnak. Akinek tényleg nagyon sok partnere volt az nem dicsekszik vele. Elég gáz, tiniszokás egyébként is.
tegnapelőtt 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan 20 éves korig rendben van, akkor nőttük ki mi is. F
tegnap 06:34
 9/10 anonim ***** válasza:
#4 miért is? Ìtélkezel úgy hogy nem ismesz. Gratulálok
tegnap 06:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagyis #7
tegnap 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!