Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányok 18-20 közt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok 18-20 közt, mennyire gáz, ha egy fiú ismerkedésnél egyáltalán nem meri felhozni a szexualitást?

Figyelt kérdés

Nem azért, mert nem tetszik neki a lány, és a fiú már nem is szűz, egyszerűen csak szégyelnőls, és elsietni sem akar semmit.

És ha estleg ilyesmi témat hoz fel a lány, tereli a szót.

Ti meddig tudnátok ezt tolerálni?

#szexualitás #Szégyelnős
ma 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Egy csaj sem akar meleg fiúkkal ismerkedni.
ma 18:15
 2/14 A kérdező kommentje:

Az távol áll tőle.

Egyszerűen csak nem akarja elkapkodni a témát, nem ez a legfontosabb egy kapcsolatnál, főleg mikor kezdődik.

ma 18:17
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
Mert meleg, vagy mert pici és fitymaszűkületes a fütyije?
ma 18:18
 4/14 anonim válasza:
0%
Sugárbabym keresem, rendszeres tamogatas
ma 18:23
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Én magamtól nem hoznám fel, mert szerintem a férfinek kell ilyet kezdeményezni, akkor is, ha ez másoknak nem tetszik.

De "És ha estleg ilyesmi témat hoz fel a lány, tereli a szót" - itt szerintem abbamaradna az ismerkedés, mert nekem az ismerkedéshez szükséges némi vágyat és szexuális feszültséget is kelteni. Máskülönben úgy értelmezném, nem vonzom, nem kíván, vagy unalmas fickó és az ágyban se várhatok tőle túl sokat.

ma 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

Nem felhozni kell, mert nem beszélni kell róla, hanem csinálni :) Csók, tipi-tapi, s megfelelő helyen és időben még tovább menni.

Ha a csaj kérdez akkor meg válaszolj, különben balféknek fog gondolni és ki fog offolni. A nők nem gerjednek a gátlásos tugyimutyikra.

ma 18:41
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
#5 az ilyen gondolkodású kislányok szokták mondani, hogy a férfiak mind csak azt akarják ha kezdeményeznek.
ma 18:45
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 Köszi, de én nem így gondolom. Nekem szex is kell, nem csak babapuszi és azt egy idő után fel kell hozni. És azt is fel tudom mérni, hogy melyik férfi akar csak szexet. De köszi.
ma 18:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem meri felhozni? Es akkor csinalni hogy fogja merni? Ideje felnoni, nyuszi.
ma 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez te vagy kérdező??? 🤣🤣🤣
ma 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!