Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok 18-20 közt, mennyire gáz, ha egy fiú ismerkedésnél egyáltalán nem meri felhozni a szexualitást?
Nem azért, mert nem tetszik neki a lány, és a fiú már nem is szűz, egyszerűen csak szégyelnőls, és elsietni sem akar semmit.
És ha estleg ilyesmi témat hoz fel a lány, tereli a szót.
Ti meddig tudnátok ezt tolerálni?
Az távol áll tőle.
Egyszerűen csak nem akarja elkapkodni a témát, nem ez a legfontosabb egy kapcsolatnál, főleg mikor kezdődik.
Én magamtól nem hoznám fel, mert szerintem a férfinek kell ilyet kezdeményezni, akkor is, ha ez másoknak nem tetszik.
De "És ha estleg ilyesmi témat hoz fel a lány, tereli a szót" - itt szerintem abbamaradna az ismerkedés, mert nekem az ismerkedéshez szükséges némi vágyat és szexuális feszültséget is kelteni. Máskülönben úgy értelmezném, nem vonzom, nem kíván, vagy unalmas fickó és az ágyban se várhatok tőle túl sokat.
Nem felhozni kell, mert nem beszélni kell róla, hanem csinálni :) Csók, tipi-tapi, s megfelelő helyen és időben még tovább menni.
Ha a csaj kérdez akkor meg válaszolj, különben balféknek fog gondolni és ki fog offolni. A nők nem gerjednek a gátlásos tugyimutyikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!