Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során, hogyan tudnám azt felhozni, hogy szexuális értelemben sokkal egyedibb és perverzebb igényeim vannak?
Figyelt kérdés
Ezalatt persze nem a szexcentrikus kapcsolatot értek,hanem az ágyban tanúsított magatartás és hozzáállást szeretném megismerni.
A jó szex nem a legfontosabb egy kapcsolatban,de sztem az egyik alapját képezi.
2015. aug. 27. 16:58
1/6 anonim válasza:
ha csaj vagy akkor irhatnal nekem, es mivel mar tudni fogok az igenyedrol nem fog meglepni :)
2/6 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor a pasiknak érdekes leszel leszel, ha fiú, akkor meg csak fokozatosan
3/6 A kérdező kommentje:
PASI vagyok!
Ne küldjetek privátot fiúk:D
2015. aug. 27. 17:01
4/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem nehéz, tudsz tenni célzásokat, és megfigyeled mit reagál rá. Ebből azért sok mindent le tudsz szűrni. Én nő létemre szoktam tenni néha egy két megjegyzést, elég sok mindent meg lehet tudni :)
5/6 anonim válasza:
Nyíltan, egyszerűen. "Nézz rám csúnyán!" "Fenyegess" "Kívánj valami durvát!" "Szeretném, ha most tökön rúgnál. Menni fog?" "Íííííííííííííííííííííííííííí!"
6/6 anonim válasza:
# 4 megírta, amit én is szerettem volna. Lehet célozgatni, figyelni a reakciókat. Nyilván akit már a célzás is zavar, az nem lesz túl bevállalós az ágyban.
Nekem elég magas a szexkultúrám és fontos is a szex, de kimondottan zavar, ha egy férfi két mondat után a szexualitásomat kezdi firtatni, nem is szoktam folytatni az ilyen beszélgetést.
Viszont a finom célzásokra vevő vagyok, és ebből VALÓBAN sok mindent le lehet szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!