Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok aktus alatt akkor vagytok a leghangosabbak amikor
élveztek vagy van valami köztes pl póz erősebb
behatolás?
Én nem nagyon szoktam hangoskodni, de nyilván az orgazmus közeledtével szoktam hangosabb lenni.
2023. júl. 21. 08:27
A szomszéd csaj végig vonyítja, a végén sikít. Egyszerűen nem tudom elkepzelni hogy tényleg szükséges 45 percen keresztül hangos hangot kiadnia, ez neki hol jó, nem tud magára figyelni, energiát veszít. Szabályosan le lehet kovetni az ütemét, hogy pózt váltottak, hogy most valami extra van, hajhuzas, vagy pofon, most közeledik, most épp elmegy, most kimerült. A pasija biztos vevő rá, de naponta hallgatni kiábrándító. Pedig mi is aktívan szexelunk, de engem már nagyon zavar a hangoskodása, ha ők elkezdik, mi biztos nem tudjuk párhuzamosan nyomni
2023. júl. 21. 10:02
Én az élvezés pillanatában halkabb vagyok mint szex közben. Nem ordítok, de hogy maga a behatolás, a szex ritmusa jobban izgat. Hangosabb akkor vagyok, ha pl kutya pózban csináljuk, és az jobban izgat, mert egy kicsit keményebb ilyenkor az aktus.
2023. júl. 21. 10:18
Ahogy a 3 as is írja, épp ez a lényeg. Amikor jobban izgatja, keményebb stb vagyis amikor már nem kontrolalod magad mert elbeszél a kéjben. És minél jobban annál hangosabb általában. Ez van. Aki nem tudja milyen egy őrjítő fergeteges dugás, hogy valóban nem tudsz magadról, eszedbe sem jut, hogy te most hangos e vagy mert nem is ebben a világban vagy olyankor, na az csodálkozik azon, hogy más hangos. Sokan hiszik, hogy márpedig ők megéltek jópár orgazmust és mégsem sikitottak de az nem "az" az orgazmus volt.
2023. júl. 21. 10:39
Orgazmus közeledtével hangos vagyok 22//
2023. júl. 21. 10:41
4) nem írtam azt hogy én nem vagyok hangos orgazmus közeledtével. Tudom milyen elvesziteni a fejünket a kéjben, amikor semmi nem számít, ha ránknyitnának se.
De első perctől az utolsóig sikitozni nekem tűnik inkább megjátszásnak.
2023. júl. 21. 11:20
6 os, neked megjátszás, másnak pedig maga az átélés. Nem vagyunk egyformák. Van aki nem csupán az orgazmusnál veszíti el a fejét hanem már az odavezető út is annyira hatalmába keríti, annyira élvezetes, hogy akkor is hangos. Látni az arcon amikor "eltorzul" a kéjtől, hogy szó sincs megjátszásról. Csak ő így működik. Más pedig nem.
Vagy neki olyanabb partnere van. Az is egy lehetőség. Mostani párom is azt állítja, hogy senkivel nem szokott így sikitozni és el is hiszem mert amikor kezdtünk alig szuszogott. Aztán ahogy minél jobban összecsiszolódtunk annál hangosabb lett. És ő is azt állítja, hogy mindig is azt hitte, hogy ő már mindent megélt a szexben..aztán mégsem.
2023. júl. 21. 11:33
A nők orgazmus alatt, mondjuk közepes hangosak (volt pár olyan csajom, hogy befogta a saját száját élvezéskor), de amikor keményen dugod őket mondjuk egy kemény, vastag farokkal akkor tudnak nagyon hangosan ordítani.
2023. júl. 21. 13:19
Kapcsolódó kérdések: