Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akinek elég az orális szex és az ujjazás, mert nem szereti a behatolást igazából?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 09:33
1/17 anonim válasza:
Biztos van, de az nem én vagyok.
2/17 anonim válasza:
A legtöbb pasinap fingja nincs mifán terem a női orgazmus, így aztán rengeteg nő van, akinek bőven elég ha legalább a szex egy formájában jó vagy.
3/17 anonim válasza:
Persze. Szerinted a leszbikusok hogy élnek? 🤷
5/17 anonim válasza:
van. Én simán elvagyok dugás nélkül, de a pasim szerencsére ügyes a nyelvével meg az ujjával.
6/17 anonim válasza:
Van.
(Nem én, de volt ilyen barátnőm.)
7/17 anonim válasza:
Van.
Párommal többször is előfordul hogy nem igényli a behatolást.
Szereti, de van hogy csak orális kényeztetésre vágyik.
Nagyon szereti és annyira jó látni ahogy élvezi.
Állítása szerint előttem nem gondolta volna, hogy így is el lehet őt juttatni az orgazmushoz.
8/17 anonim válasza:
A legtöbb csaj csikló orgazmusos, de van igénye, hogy meg legyenek dugva rendesen, de olyanok is vannak akikről kérdezel.
9/17 anonim válasza:
Én is azt hittem egy ideig hogy nem igénylem a dugast és elég ha valaki kinyal, volt olyan párom akivel nagyon ritka volt a dugas, viszont nagyon nagyon sokszor kinyalt…. De nem, nekem kell a dugas, csak ő nagyon rossz volt az ágyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!