Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex behatolás nélkül. Milyen lehetőségek vannak?
Valaki, aki úgy csinálja bármilyen okból, leírná
nekem, hogy hogyan? Sikerül - e olyankor mindkettőtöknek
egyszerre élvezni?
Szerintem ebben az esetben nem igazán lehetséges az hogy egyszerre élvezzetek el, maximum ha 69ben egyszerre kényeztetitek egymást, és szerencsétek van.
Egyébként ilyen esetekre találták ki a szex játékokat.
2023. jún. 20. 16:37
Orál, anál, kézimunka - vagy lábfetisisztánál footjob, dús keblekkel megáldott nővel a mellbed.gás. Kb. ennyiben kimerülnek a lehetőségek, mondjuk akinek van fantáziája annak ez is bőven elég. Ettől még aki dugni szeret nagyon annak kevés a fentiek...
2023. jún. 20. 16:42
Ez a felület túlságosan nyilvános és kiskorúak is hozzáférnek, hogy őszintén és részletesen kifejtsem a gondolataimat.
Igazán jó szex csak úgy képzelhető el, ha szerelem van. Szerelem akkor lehet, ha önzés nélkül képesek vagyunk bármit odaadni önmagunkból feltételek nélkül. Az öröm egyszerre valósul meg akkor is, ha a gyönyör hullámai időben eltérőek.
Remélem megértettél.
2023. jún. 20. 16:47
Szerintem sosem élveztünk el egyszerre, pedig én nem szégyellem, 40 vagyok :D ez olyan fontos? Amúgy mi nagyon szeretjúk az orált. Ha az anál játszhat nálad (nem tudjuk ugye mi a baj), az is nagyon jó. Kézimunkát is lehet egyszerre. Vannak vibrátorok is. Igazából a sima behatolós szex a legkisebb része a szexualitásnak.
2023. jún. 20. 16:49
A frotázs és combszex is opció, és akinek nincs érzéketlenné verve a szerszáma, tudja élvezni is.
Ha vaginizmusról van szó sem kell feladni a reményt, csak rengeteg orvos van aki mintha a kőkorszakból maradt volna vissza és annyit mond örülj neki hogy szűk LOL
2023. jún. 20. 16:49
6/11 A kérdező kommentje:
A kézimunkát még tanítanom kell neki, a vibrátort meg hagyja elgurulni a párom, de azért még nem adtam fel teljesen. Az orállal is mi nem volt jó, azt még tisztázni kell. Ott valami olyasmi alakította ki a gátásokat, hogy rosszkor akarta valamelyikünk, elkezdeni, és másiunk meg abbahagyni, emiatt lett azóta teljes az elutasítás?
#6 ez nekem nem szervi, inkább pszichés blokknak tűnik...
2023. jún. 20. 17:15
8/11 A kérdező kommentje:
#7 Tök mindegy. Csak azt lehetséges kezelni, amibe a párom beleegyezik. Amit ő nem akar, az nem is lesz.
#8 nem neked kell a terpjának lenni, vannak erre jól felkészült szakemberek akik nem egy ilyen esettel találkoztak már (és oldották meg sikeresen).
2023. jún. 20. 17:37
Sok testkontakt, orális szex (nyalás, cumi), nemi szervek egymáshoz érintése (csikló izgatás pénisszel behatolás nélkül), illetve ha csak a szűzhártya megőrzése a cél, akkor a mormon áztatás. Ekkor van pénisszel behatolás finoman a vaginába, de közben nagyon minimális csak a mozgás.
2023. jún. 20. 19:05
Kapcsolódó kérdések: