Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex behatolás nélkül. Milyen lehetőségek vannak? Valaki, aki úgy csinálja bármilyen okból, leírná nekem, hogy hogyan? Sikerül - e olyankor mindkettőtöknek egyszerre élvezni?
Figyelt kérdés
Egészségügyi okokról nem írok itt semmit, megfogadtam. Ezentúl ilyesmit csak orvossal tárgyalok meg. Életkort sem írok, mert ezért töröltettem előző regisztrációmat, mert itt több taposást mint biztatást kap, aki már nem 20 éves. Elégedjetek meg ennyivel.2023. jún. 20. 16:30
11/11 A kérdező kommentje:
#10 A vagina szűk, a pénisz puha. Idősek vagyunk. De azért köszönöm az eddigi válaszokat. Külön - külön ki-ki érhet el javulást, már amelyikünk orvoshoz fordul, de együtt a minkét oldal javulása reménytelen. Meg sok év kihagyás, ami miatt szinte minden újra tanulandó.
2023. jún. 20. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!