Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszokni a dupla behatolásról?
Sajnos tavaly kipróbáltam, és azóta már csak azt kívánom, sokkal jobban élvezem, mint azt a behatolást, amikor csak egy férfival szeretkezem.
Nem azért, mert kitágultam, ugyanolyan jó érzés a rendes szex is mint amilyen előtte volt, ilyen téren semmi nem változott. Mégis, nagyon megszerettem a dupla behatolást sajnos, de szeretnék leszokni, hogy a sima szexet is ugyanolyan izgatónak találjam, mint előtte, mert most, hogy ezt az "extrém" szexet kipróbáltam, egy sima szex már nem izgat annyira :(
Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
U.I: most, hogy írom ezt a kérdést, feldobott két ilyen témával kapcsolatos kérdést tegnapelőttről és június 13-án is tettek fel kérdést a db-vel kapcsolatban. Ne tévesszetek ezeknek a kérdéseknek a kiíróival össze.
Párom is rákapott a punciba vibri+enyém a fenekébe pozitúrára. Viszont Ő két pasival nem csinálná.
Az anál plug valóban jó megoldásnak tűnik.
Ez olyan mint az alkohol vagy egyéb tudat módosító szerek.
Fejben kell eldönteni hogy egy pasi is elég az extrát meg megtartod ünnepnapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!