Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van aki próbálta már a dupla behatolást?
Figyelt kérdés
Vagy szeretné kipróbálni?2023. jún. 13. 16:38
1/20 anonim válasza:
Milyen formában? Punciba ketten, vagy punciba és popsiba? Engem is érdekel, szívesen beszélnék olyan nőkkel, akik próbálták már. N
3/20 anonim válasza:
Én még nem de nagyon izgat, van dildóm, párom pedig nagyon szereti popsiba úgyhogy már tervben van hogy egyszer így kipróbáljuk.
4/20 anonim válasza:
Egyes vagyok, nőkkel akár telefonon v. bármilyen formában arccal is kommunikálok a témáról, nyálcsorgató pasik viszont nem érdekelnek.
5/20 anonim válasza:
#4 milyen kontraproduktív, nyálukat csorgató nők zaklatnak az nem baj…🤣
Nèha, inkább sokszor, eltévesztitek a leszbikus kategóriát, utána fel vagytok háborodva😂😂😂😂
6/20 anonim válasza:
En igen es es van ami jo volt van ami rossz
Lanyoknak leirom
Fiuk legyszi ne irogassanak
Koszi
19l
7/20 anonim válasza:
#5: Áruld már el, milyen leszbikus vonás van abban, ha technikai részletekre vagyok kíváncsi olyan nők részéről, akik tapasztaltabbak dupla behatolásban? Szoktam nőkkel levelezni itt, többekre ráírtam már ebben a témában is, régebbi válaszaik alapján, de sajnos nem kaptam választ, valószínűleg nem aktívak már az oldalon.
8/20 anonim válasza:
#7 mert ha férfi írja le aki tapasztalt ebben, az már nem jó🤣🤣🤣 logikus.
9/20 anonim válasza:
#8: Olyan dolog érdekel benne, amivel kapcsolatban férfinak nincs és nem is lehet tapasztalata, lévén nincs hüvelye. Nekem simán leírhatja, hogy milyen érzés volt NEKI, de én azt soha nem fogom átélni, mert nekem meg nincs farkam. És nem, köszi, nem a közvetett tapasztalatok érdekelnek, hanem az, amit a nő közvetlenül átélt és tud válaszolni a kérdéseimre.
10/20 anonim válasza:
6os vagyok, miert lettem lepontozva?
Mert nem akarom h fiuk rajtam elvezkedjenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!