Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban élők ha szexről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élők ha szexről van szó, mennyire tudtok ellenállni a kísértésnek?

Figyelt kérdés

#szex #kapcsolatban élők
2023. júl. 18. 10:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehet kérdés nálam, hogy simán mondok nemet egy ilyen helyzetre. Vallom, hogy egy férfi attól is férfi, hogy uralni tudja az ösztöneit, érzelmeit.
2023. júl. 18. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha számomra izgató nő lenne akkor nem állnék ellen. Nincsen értelme, hiszen egyszer élünk. Persze úgy csinálnám,hogy ha lehet senki ne tudja meg.

Két hosszú és nagyon jó kapcsolatom volt, óriási szerelem, őrjítő szex, megértés stb ..minden ami kell. Munkámból kifolyólag szó szerint válogatni tudtam volna a nőkben, mégsem tettem. Nem érte meg nekem akkor a fantasztikus kapcsolatomat kockáztatni. Aztán a fantasztikus kapcsolat egyszer csak odalett. Később jött a másik, hasonló eset. Az is odalett. Pedig több tíz bombázó fiatal csajt "dobtam" el. Innentől visszanézve inkább megdugtam volna mindet. Értelme nem volt a hűségemnek.

Most is van kapcsolatom. Nem dolgozom már ott ahol akkor, de azért tudok a nőkkel bánni. Nem keresem a lehetőséget de ha szembejön nem fogom kidobni.

2023. júl. 18. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Én huséges tipus vagyok. Nem mondom, azért megnézni megnézek mindenkit, fejben konstatálom is, hogy milyen sexi valaki és de megfektetném, ám a valoságban nem teszek semmit. Azt adom a páromnak, amit én is szeretek kapni, huséget. Ezért a tettek mezején 0 a kulsos felé a dolog.
2023. júl. 18. 15:20
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Nincsenek is kísértetek.
2023. júl. 18. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Világ életemben megnéztem a jó nőket bárhol. De ezen kívül semmi többet nem tennék. Szeretem a barátnőmet, számomra kizárt lenne. Ha majd ellaposodik, akkor váltok.
2023. júl. 18. 15:31
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
83%
Én mindennek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.
2023. júl. 22. 20:15
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

Én most keresem a kísértésem Budapesten.

30+/F

2023. júl. 27. 08:20
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Én eddig mindig ellen tudtam állni. Hűséges típus vagyok, nem tudnék utána tükörbe nézni, ha megcsaltam a párom. N
2023. aug. 5. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!