Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élők ha szexről van szó, mennyire tudtok ellenállni a kísértésnek?
Ha számomra izgató nő lenne akkor nem állnék ellen. Nincsen értelme, hiszen egyszer élünk. Persze úgy csinálnám,hogy ha lehet senki ne tudja meg.
Két hosszú és nagyon jó kapcsolatom volt, óriási szerelem, őrjítő szex, megértés stb ..minden ami kell. Munkámból kifolyólag szó szerint válogatni tudtam volna a nőkben, mégsem tettem. Nem érte meg nekem akkor a fantasztikus kapcsolatomat kockáztatni. Aztán a fantasztikus kapcsolat egyszer csak odalett. Később jött a másik, hasonló eset. Az is odalett. Pedig több tíz bombázó fiatal csajt "dobtam" el. Innentől visszanézve inkább megdugtam volna mindet. Értelme nem volt a hűségemnek.
Most is van kapcsolatom. Nem dolgozom már ott ahol akkor, de azért tudok a nőkkel bánni. Nem keresem a lehetőséget de ha szembejön nem fogom kidobni.
Én most keresem a kísértésem Budapesten.
30+/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!