Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom osztozni akar rajtam más férfiakkal , ez hosszútávon tönkreteheti a kapcsolatunkat?
A megfogalmazás nem pontos, igazság szerint már egy ideje csináljuk ezt a dolgot.
Én nagyon konzervatív lány vagyok/voltam, 5 éve vagyunk együtt a párommal, aki már a vőlegényem. Még a középiskolában ismertem meg, a szüleim elhurcoltak mindig a református templomba és ő is ott volt. Sajnos ilyen idióta konzervatív nevelést kaptam.
Ez az egész fétis, becsípődés nála úgy kezdődött, hogy volt egy nagyon rossz időszakom 2 éve, a fősuli és a családi problémák miatt. Akkoriban sokszor az alkohol volt a vígasz és a barátnőim a kollégiumban. Emiatt sokat veszekedtünk hogy már megint mit csinálok, az egyik ilyen telefonos vita után rávágtam hogy akkor szakítok veled. Akkor este alaposan becsíptem és összejöttem egy csoporttársammal akit felvittem a szobámba és lefeküdtem vele védekezés nélkül. Másnap elmondtam a páromnak hogy mit tettem és hogy tényleg szakítsunk. Nagyon furán reagált, egyáltalán nem haragudott , sőt érdekelték a részletek, pl hogy milyen volt amikor belém élvezett meg hasonlók, és hogy vele jobb volt-e mint ő vele.
ekkor tudatosult bennem hogy neki ez bejön, hogy megcsaljam. Eltelt pár hét és felhozta a témát, hogy szerinte ki kellene próbálnunk ezt a dolgot, de életvitel szerűen. Eddig 3 szeretőt próbáltam ki és most az utolsóra tudom azt mondani hogy tökéletes partner.
A vőlegényem és én is boldogok vagyunk, de félek hogy ez nem vezet jóra hosszútávon.
Ha mindenkinek jó akkor miért ne csinálnátok tovább?
Sok ilyen pár van.
Sajnos vagy sem.
Ha meg akarod lepni akkor vedd fel videóra ahogy megcsinál egy másik pasi.
Ez színtisztán kettőtökön múlik.
Nem vadidegenek fogják eldönteni itt.
Amúgy engem is spanolna a dolog simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!