Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom osztozni akar rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom osztozni akar rajtam más férfiakkal , ez hosszútávon tönkreteheti a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

A megfogalmazás nem pontos, igazság szerint már egy ideje csináljuk ezt a dolgot.

Én nagyon konzervatív lány vagyok/voltam, 5 éve vagyunk együtt a párommal, aki már a vőlegényem. Még a középiskolában ismertem meg, a szüleim elhurcoltak mindig a református templomba és ő is ott volt. Sajnos ilyen idióta konzervatív nevelést kaptam.

Ez az egész fétis, becsípődés nála úgy kezdődött, hogy volt egy nagyon rossz időszakom 2 éve, a fősuli és a családi problémák miatt. Akkoriban sokszor az alkohol volt a vígasz és a barátnőim a kollégiumban. Emiatt sokat veszekedtünk hogy már megint mit csinálok, az egyik ilyen telefonos vita után rávágtam hogy akkor szakítok veled. Akkor este alaposan becsíptem és összejöttem egy csoporttársammal akit felvittem a szobámba és lefeküdtem vele védekezés nélkül. Másnap elmondtam a páromnak hogy mit tettem és hogy tényleg szakítsunk. Nagyon furán reagált, egyáltalán nem haragudott , sőt érdekelték a részletek, pl hogy milyen volt amikor belém élvezett meg hasonlók, és hogy vele jobb volt-e mint ő vele.

ekkor tudatosult bennem hogy neki ez bejön, hogy megcsaljam. Eltelt pár hét és felhozta a témát, hogy szerinte ki kellene próbálnunk ezt a dolgot, de életvitel szerűen. Eddig 3 szeretőt próbáltam ki és most az utolsóra tudom azt mondani hogy tökéletes partner.

A vőlegényem és én is boldogok vagyunk, de félek hogy ez nem vezet jóra hosszútávon.

jan. 22. 16:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem igen. Bár voltam 3. más párnál akik bevallása szerint ezt régóta nyomják és köszönik boldogok....szóval egyén függő :/ F.
jan. 22. 16:18
 2/22 anonim ***** válasza:
23%
Önbecsülés 0.
jan. 22. 16:19
 3/22 A kérdező kommentje:
önbecsülés? a páromra gondolsz?
jan. 22. 16:19
 4/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem. A tiédre.
jan. 22. 16:20
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha mindkettőtöknek jó, és már benne vagytok, akkor minek ezen agyalni. Szerintem sokkal többet veszítenétek, ha hirtelen abbahagynátok.
jan. 22. 16:21
 6/22 A kérdező kommentje:
Mi a baj az önbecsülésemmmel? Önszántamból teszem mert boldoggá tesz :)
jan. 22. 16:23
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha mindenkinek jó akkor miért ne csinálnátok tovább?

Sok ilyen pár van.

Sajnos vagy sem.

Ha meg akarod lepni akkor vedd fel videóra ahogy megcsinál egy másik pasi.

jan. 22. 16:24
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez színtisztán kettőtökön múlik.

Nem vadidegenek fogják eldönteni itt.

Amúgy engem is spanolna a dolog simán.

jan. 22. 16:44
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
Megvan rá az esély. 27/N.
jan. 22. 17:12
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Én 5 éve vagyok ilyen kapcsolatban életem legjobb élményeit élem át. Imádom nézni amikor a barátom dugja a nejem
jan. 22. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!