Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom osztozni akar rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom osztozni akar rajtam más férfiakkal , ez hosszútávon tönkreteheti a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

A megfogalmazás nem pontos, igazság szerint már egy ideje csináljuk ezt a dolgot.

Én nagyon konzervatív lány vagyok/voltam, 5 éve vagyunk együtt a párommal, aki már a vőlegényem. Még a középiskolában ismertem meg, a szüleim elhurcoltak mindig a református templomba és ő is ott volt. Sajnos ilyen idióta konzervatív nevelést kaptam.

Ez az egész fétis, becsípődés nála úgy kezdődött, hogy volt egy nagyon rossz időszakom 2 éve, a fősuli és a családi problémák miatt. Akkoriban sokszor az alkohol volt a vígasz és a barátnőim a kollégiumban. Emiatt sokat veszekedtünk hogy már megint mit csinálok, az egyik ilyen telefonos vita után rávágtam hogy akkor szakítok veled. Akkor este alaposan becsíptem és összejöttem egy csoporttársammal akit felvittem a szobámba és lefeküdtem vele védekezés nélkül. Másnap elmondtam a páromnak hogy mit tettem és hogy tényleg szakítsunk. Nagyon furán reagált, egyáltalán nem haragudott , sőt érdekelték a részletek, pl hogy milyen volt amikor belém élvezett meg hasonlók, és hogy vele jobb volt-e mint ő vele.

ekkor tudatosult bennem hogy neki ez bejön, hogy megcsaljam. Eltelt pár hét és felhozta a témát, hogy szerinte ki kellene próbálnunk ezt a dolgot, de életvitel szerűen. Eddig 3 szeretőt próbáltam ki és most az utolsóra tudom azt mondani hogy tökéletes partner.

A vőlegényem és én is boldogok vagyunk, de félek hogy ez nem vezet jóra hosszútávon.

jan. 22. 16:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért az szép, hogy alkalmi megcsalást gumi nélkül beleélvezéssel...
jan. 22. 19:07
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
#11 az benne a legizgatóbb dolog.
jan. 22. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Eszményi kapcsolat lesz, ha még gyereket is csináltok ebbe a borzalomba :D
jan. 22. 21:18
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
Az a legizgatóbb ha teherbe esik..
jan. 23. 15:17
 15/22 anonim ***** válasza:
67%
14: milyen kva jó lesz a gyereknek, amikor kiderül, hogy nem is az az apja, aki felnevelte.
jan. 23. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
jan. 23. 23:07
 17/22 Atosz72 válasza:
100%
Csak nehogy szerelmes legyél a harmadik személybe!
jan. 24. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Egy szexuális intellektus közepette mit érdemes hallgatni? A "csurran cseppen" ? Vagy a "most már elég lesz" ?
jan. 24. 10:56
 19/22 Atosz72 válasza:
100%
Szia!Tapasztalatból írom.M8 is megpróbáltuk,én akartam,behom tam eg6 barátomat.Eleinte minden jó volt,aztán a pasi beleszeretett a páromba.De még így is ment tovább a dolog.De már csak ketten is csinálták ha nem voltam otthon vagy volt olyan,hogy lázas voltam.Jött a pasi,a párom benézett a szobába,hogy alszok-e.Elaludtam és mikor felébredtem,kimentem a szobáboól,ők a másik szobában szexszeltek.Számon kértem a páromat,az volt a válasz,hogy tudod milyen a barátod..Aztán az órák hosszát tartó telefonálások,aztán beszólt érte,és eggyütt mentek "vásárolni"kb.6 órah9sszát,és semmit nemhozott haza.Aztán a passas elkezdett kevergetni.Nekem olyanokat mondott,hogy úgy vette a párom le a ruháját,mintha égett volna rajta...Meg hogy a párom azt mondta neki,hogy szeretlek...Neki meg azt, hogy én máš nővel vagyok jóban..a párom ezt el is hitte neki.Minden megváltozott,aztán bevallotta,hogy szerelmes.Aztán már csak szerelmes dalo kat hallgatott és sírt.Volt,hogy szexelni akartam és ellökött magától,hogy nem megy,mert úgy érzi,hogy megcsalja a barátomat velem.Szörnyû négy ev következett,amíg úgy,ahogy lekárka őt.De örülök,hogy velem maradt.Csak azért írtam,hogy ha ha szereted a pátod,vigyázz erre!Köszi, hogy meghallgattál!
jan. 24. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát ilyen az ha mindenki mindekivel b.szik.
jan. 24. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!