Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom osztozni akar rajtam más férfiakkal , ez hosszútávon tönkreteheti a kapcsolatunkat?
A megfogalmazás nem pontos, igazság szerint már egy ideje csináljuk ezt a dolgot.
Én nagyon konzervatív lány vagyok/voltam, 5 éve vagyunk együtt a párommal, aki már a vőlegényem. Még a középiskolában ismertem meg, a szüleim elhurcoltak mindig a református templomba és ő is ott volt. Sajnos ilyen idióta konzervatív nevelést kaptam.
Ez az egész fétis, becsípődés nála úgy kezdődött, hogy volt egy nagyon rossz időszakom 2 éve, a fősuli és a családi problémák miatt. Akkoriban sokszor az alkohol volt a vígasz és a barátnőim a kollégiumban. Emiatt sokat veszekedtünk hogy már megint mit csinálok, az egyik ilyen telefonos vita után rávágtam hogy akkor szakítok veled. Akkor este alaposan becsíptem és összejöttem egy csoporttársammal akit felvittem a szobámba és lefeküdtem vele védekezés nélkül. Másnap elmondtam a páromnak hogy mit tettem és hogy tényleg szakítsunk. Nagyon furán reagált, egyáltalán nem haragudott , sőt érdekelték a részletek, pl hogy milyen volt amikor belém élvezett meg hasonlók, és hogy vele jobb volt-e mint ő vele.
ekkor tudatosult bennem hogy neki ez bejön, hogy megcsaljam. Eltelt pár hét és felhozta a témát, hogy szerinte ki kellene próbálnunk ezt a dolgot, de életvitel szerűen. Eddig 3 szeretőt próbáltam ki és most az utolsóra tudom azt mondani hogy tökéletes partner.
A vőlegényem és én is boldogok vagyunk, de félek hogy ez nem vezet jóra hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!