Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal eltérő szabadidős szokásaink vannak. Működhet így a kapcsolatunk hosszútávon?
Szeretunk pl együtt sportolni, kirándulni. Egyéb dolgok is működnek közöttünk.
Én viszont nyáron szeretek elutazni 7-10 napra nyaralni vagy 1-2 napra wellnessezni, vízpart mellett lenni. Sajnos ebben nem partnerem a barátom, mert sajnálja a pénzt a nyaralásra, kikapcsolódásra, de szerintem igénye sincs rá. Én viszont ebből nem akarok engedni, mert én így tudok feltöltődni, kipihenni magam, kimozdulni a kemény dolgozós hétköznapokból.
Ebben eddig nem tudtunk megegyezni, középutat találni.
Pedig muszáj lesz kompromisszumot kötni ebben is, ha együtt szeretnétek maradni.
Két egó nem fér meg egymás mellett. Lehet egyik évben elmenni nyaralni, a másikban meg nem. Vagy menj egyedül nyaralni, őt meg hagyd otthon.
Akkor most jön a következő kérdés: egész hátralevő életedben így szeretnéd leélni az életedet? Ezt szeretnéd?
Ha nem, akkor erősen gondolkozz el egy másik kapcsolaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!