Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komoly kapcsolatban mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatban mivel védekeztek?

Figyelt kérdés
Egy komoly kapcsolatban ti hogyan védekeztek? Legyetek bármennyi éve együtt csak óvszer? Sosem vonz anélkül? Kinek mi vált be?
jan. 22. 15:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Megszakítás, már 17 éve.

Bevált, de ha lennne valami, már nem számitana igazán problémának.

36F

jan. 22. 15:53
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Házasság előtti szerződéssel...ja fogamzásgátlóval amúgy. Csak tartós kapcsolataim voltak, már konkrétan az óvszer használata lenne furcsa és egyben kuriózum a számomra, de inkább kihagyom :) Ha valaha elmennék fizetős lányhoz szerintem az óvszer miatt nem is élvezném és lehet el sem mennék a végéig.
jan. 22. 15:57
 3/18 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok nők véleményére is,legtöbbször férfiak írjak annyira nem élvezik úgy. De nők?😄 Hogy vélekedtek erről?
jan. 22. 15:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Óvszerrel
jan. 22. 16:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak 4 pasival voltam de mind kapcsolat volt. Az első után 2-3 hónapra tabira váltottam azóta csak így vagyunk együtt.
jan. 22. 16:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Már hosszú ideje házas vagyok, de csak a gumiban bízom, ha nem akarok gyereket.
jan. 22. 16:16
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok!

3 hónapja vagyunk együtt elejétől fogva CSAK fogamzásgátlóval. Régóta szedem a tablettát, így jött magától. Nem szeretem a gumit, barátom meg természetesen örült a lehetőségnek és bízott bennem,hogy rendszeresen szedem.

(Nem kérek oktatást a fogamzásgátló mellékhatásairól, elég nagy vagyok ahoz,hogy tudjam mit akarok!)

jan. 22. 16:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rég együtt vagyok a férjemmel. Az első években óvszerrel védekeztünk, aztán megszakítással. (Hozzáteszem nem ajánlom senkinek, nem lett gyerek ebből, de akkor sem). Aztán gyógyszert kezdtem el szedni.
jan. 22. 16:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel. Bármikor ha jött volna a gyerek, nem lett volna probléma. Most meg már úgyse fog jönni, mert nem vagyunk már fiatalok.
jan. 22. 16:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelygyűrű.
jan. 22. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!