Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiket már használtak ki, vagy visszaéltek a szerelmes naív lelketekkel, mit tennétek?
Fiatal nő vagyok és életemben először lettem szerelmes egy idősebb férfiba.
1 éve tartott a viszonyunk amikorra világossá vált hogy cska kihasznál és szexen kívül nem kellek másra. csak hitegetett a szerelmével.
Sajnos a helyeztem miatt nagyon rosszul érint az egész mert nem fogok soha párt találni. (súlyos betegség miatt). nagyon részletesen nem írhatom le hogy mi történt és mik a körülmények mert az előző kérdésemet emiatt törölték. Szóval aki szeretne segíteni az írjon pm.
Ha nem élt vissza úgy hogy konromitáló üzit képet fb linked nem rakta ki internetre pl napiszarra vagy excsajokra akkor szarj rá
Ha meg igen akkor feljelentés bár ami 1x ki kerül a netre ott is marad
N
Oh sajnálom
Igazából nem tudsz semmit tenni
Le nyeled a békát és ennyi
Bár az is gusztustalan hogy valaki szexuálisan kihasznál valakit aki nem tud úgy mozogni járni egyáltalán megvédeni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!