Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akiket már használtak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiket már használtak ki, vagy visszaéltek a szerelmes naív lelketekkel, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok és életemben először lettem szerelmes egy idősebb férfiba.

1 éve tartott a viszonyunk amikorra világossá vált hogy cska kihasznál és szexen kívül nem kellek másra. csak hitegetett a szerelmével.

Sajnos a helyeztem miatt nagyon rosszul érint az egész mert nem fogok soha párt találni. (súlyos betegség miatt). nagyon részletesen nem írhatom le hogy mi történt és mik a körülmények mert az előző kérdésemet emiatt törölték. Szóval aki szeretne segíteni az írjon pm.

ma 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nem élt vissza úgy hogy konromitáló üzit képet fb linked nem rakta ki internetre pl napiszarra vagy excsajokra akkor szarj rá

Ha meg igen akkor feljelentés bár ami 1x ki kerül a netre ott is marad

N

ma 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen súlyos betegség?
ma 14:11
 3/9 A kérdező kommentje:
semmi ilyen nem történt, de emberileg, morálisan nagyon gusztustalan az egész.
ma 14:12
 4/9 A kérdező kommentje:
olyan ami a mozgáskészséget érinti, nem tudok önállóan járni, csak támogatással.
ma 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Oh sajnálom

Igazából nem tudsz semmit tenni

Le nyeled a békát és ennyi

Bár az is gusztustalan hogy valaki szexuálisan kihasznál valakit aki nem tud úgy mozogni járni egyáltalán megvédeni magát

ma 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Az első párkapcsolatom egy több évig tartó bántalmazó kapcsolat volt. Naív voltam, fiatal, szeretethiányos, könnyű célpont. Ne alapozz az itteni emberekre, mert vannak furcsa figurák. Valódi segítségért hozzájuk fordulhatsz (chat vagy hívás formában):

[link]

[link]

ma 14:29
 7/9 anonim válasza:
Offolnám. Inkább egyedül minthogy kihasználjanak
ma 14:31
 8/9 A kérdező kommentje:
nem történt erőszak, csak visszaélt a helyezetével, előnyével, hogy szeretem és naív vagyok. 15 évvel idősebb nálam. Befolyásolható voltam. Ettől függetlenül amit tett az erkölcstelen és aljas. Ezért vagyok kibukva :(
ma 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de mondok valamit: ti nők általában olyan naivak, gondatlanok vagytok.
ma 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!