Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan érintene, ha első együttlétnél nem szerelmeskedést kapnál?
Figyelt kérdés
Hosszas ismerkedés, randik, érzelmek..minden happy, aztán az első ágybabújás alkalmával szerelmeskedés helyett konkrétan egy vad k*félést kapnál kevés érzelemmel. Forgatna minden pózban és úgy tempósan meg... P*ornos befejezéssel (ha értitek)
Átformálna benned valamit? Hogyan élnéd meg?
dec. 13. 13:47
1/13 anonim válasza:
Ez nagyon erősen az adott nőtől függ. Ízlések és pofonok.
Már abból, hogy ezt a kérdést kiírtad, lejön, hogy vszeg semmi szexuális kultúrád nincs, mert ha lenne, akkor egyáltalán nem kellene ilyet kérdezned.
Vagy csak recsizni akarsz a válaszokra.
2/13 anonim válasza:
Hát eléggé megdöbbennék, az biztos. Én is szeretem vadabban csinálni, de az elsönél biztosan nem az kerülne középpontba. Lehet, hogy azzal ott el is vágná magát nálam.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, ha élvezem, nem zavarna, szeretem a b@szást is. Ellenben, ha nem izgatja, hogy nekem is jó legyen, csak kellék vagyok, akkor kapna még egy-két esélyt egy mélyebb beszélgetés után, ha akkor is ez a helyzet, megszakítanám az ismerkedést.
4/13 anonim válasza:
Elszomorítana, leginkább az, hogy nem lányokkal van gyakorlata, hanem filmekkel. Csalódnék.
5/13 anonim válasza:
Élvezted? Miért írsz ki kérdést. Nem tudjuk mennyire volt vad, forgatós az együttlétek de ezt neked kell eldönteni nem megkérdezni a nagyközönséget. Tetszett csinálnd, nem tetszett ne csináld!
7/13 anonim válasza:
De ha élvezitek a vad szexet akkor mi a baj?
9/13 anonim válasza:
Nézd ha annyira izzik a levegő akkor nincs ezzel gond
Ha be tud indítani a pasi annyira hogy én is így akarjam akkor q lehető legjobb
10/13 anonim válasza:
Ha ész nélküli barom módra esik neki akkor offos. Ha fel tud húzni arra az izgalmi szintre akkor meg helyénvaló. S nem azon múlik hányadik együttlét, hanem hogy fel tudja-e venni a közös hullámhosszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!