Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként hogyan érintene, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogyan érintene, ha első együttlétnél nem szerelmeskedést kapnál?

Figyelt kérdés

Hosszas ismerkedés, randik, érzelmek..minden happy, aztán az első ágybabújás alkalmával szerelmeskedés helyett konkrétan egy vad k*félést kapnál kevés érzelemmel. Forgatna minden pózban és úgy tempósan meg... P*ornos befejezéssel (ha értitek)

Átformálna benned valamit? Hogyan élnéd meg?

dec. 13. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltam így, teljesen ledominált szex közben. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon izgató volt, ugyanakkor semennyire nem érdekelte, hogy nekem milyen pózban élvezetes, a csiklómat alig érte inger. Így nekem esélyem se volt arra, hogy igazi gyönyört érezzek. A dominanciája miatt viszont tökéletes lenne számomra, ha néha az is érdekelné, ami nekem jó.
dec. 13. 20:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyik exemmel ilyen volt az első. Már a fizikai része, mert amúgy ő ezzel csak meg akart felelni és baromira figyelt volna rám, csak épp annyira fogalma nem volt a dolgoktól, hogy az érkező jelekből pont ellentétes következtetést vont le.

Tisztáztuk a kérdést, de addigra ő már el is készült. Szűz volt még.

Megbeszéltük a dolgot és azért kiderült, hogy egyáltalán nem erre vágyott, de azt hitte nekem az kell.

Figyelmes szerető lett nagyon pár alkalom után.

dec. 13. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Imádnám
dec. 15. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!