Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítéltek ezért? Van esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéltek ezért? Van esetleg itt más is hasonló sztorival? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval, nekem tiniként volt egy elég durva időszakom, amikor gyakorlatilag orrba-szájba fiúztam. Az első alkalmak egyikén, 15 évesen, takony részegen teherbe is estem, dde megtartottam és ma már nem bánom. Mármint azt hogy megtartottam. Az igazat megvallva nem emlékszem semmire ebből és fogalmam sincs, ki az apja. Ráadásul, még szülés után is folytattam a kalandozást elég sokáig. Elítéltek ezért az egészért?

2023. júl. 16. 18:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
89%

29. Rendben, a véleményem nem fog változni.

Emberileg szimpatikus lehetsz, de szerintem sok férfinek ez nem szimpatikus és nem szeretne veled kapcsolatot.

Nem tudni, milyen férfiakkal, fiúkkal feküdtél le, nyilván nem volt előtted mindegyikről egy vizsgálati papír.

2023. júl. 17. 19:35
 32/33 anonim ***** válasza:
85%

Nálam ott csusztál el,higy van gyereked. Én nem igazán akarok ezért nem kezdenék olyannal akinek van.

Azt hogy miképp történ a teherbe esés nem izgat. Nem az én dolgom. Nem is itéllekel.

2023. júl. 20. 16:24
 33/33 anonim ***** válasza:
53%
Nincsen ezzel semmi baj változni sosem késő! Egy kapcsolat új esély szerelem szex odaadás meg jár mindenkinek ..ennyi!
2023. aug. 9. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!