Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek ezért? Van esetleg itt más is hasonló sztorival? Többi lent
Ami volt emlmúlt.A lényeg az,hogy most milyen vagy és,hogy milyenné szeretnél válni!
Jobb emberré válni sohasem késő!És nem az határozza meg,hogy ki és mit gondol rólad.Kizárólag a tetteid!
1
Miért nem engem választanál? Mi az ami visszatartana?
4
Ja értem, tehát anélikül hogy megismertél volna, kijelented, hogy én egy alulképzett, részeges, buta liba vagyok. Miért ítélkezel látatlanban? Előszöris: befejeztem az iskolát, másodszor pedig: neked tényleg csak diplomás és tiszta előéletű lány kell? Tehát neked mindegy ha valaki kedves, rendes és már jó útra tért, ha 15 évesen kisiklott az élete a szüleitől kapott nevelés, vagy inkább annak hiánya miatt, akkor az már neked nem felel meg ugye? De talán mindegy is hogy miért, az ilyen lány az már nem ember ha jól értem. És mielőtt lepontoznátok: nem azért írom hogy kötekedjek, csak nekem ebből a válaszból ez jön le, hogyha valaki hibázik, akkor ő már nem is lehet soha jó ember
7
És az sem érdekel, hogy már leglaább három éve nem csinálom és egy kortyot sem ittam? Hogy akit te látsz, a r*b*ncot, az 15 évesen voltam, nem most vagyok
8
Ez teljesen korrekt, csak arra kérek mindenkit, ne feltételezze élből, hogy aki régen voltam, az vagyok most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!