Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítéltek ezért? Van esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéltek ezért? Van esetleg itt más is hasonló sztorival? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval, nekem tiniként volt egy elég durva időszakom, amikor gyakorlatilag orrba-szájba fiúztam. Az első alkalmak egyikén, 15 évesen, takony részegen teherbe is estem, dde megtartottam és ma már nem bánom. Mármint azt hogy megtartottam. Az igazat megvallva nem emlékszem semmire ebből és fogalmam sincs, ki az apja. Ráadásul, még szülés után is folytattam a kalandozást elég sokáig. Elítéltek ezért az egészért?

2023. júl. 16. 18:51
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
94%
Partnernek nyilván nem téged választanálak, de nem ítélnélek el. Épp elég bajod lehetett abból, hogy 16 évesen anya lettél.
2023. júl. 16. 18:54
 2/33 Fulár ***** válasza:
90%

Ami volt emlmúlt.A lényeg az,hogy most milyen vagy és,hogy milyenné szeretnél válni!

Jobb emberré válni sohasem késő!És nem az határozza meg,hogy ki és mit gondol rólad.Kizárólag a tetteid!

2023. júl. 16. 18:55
 3/33 A kérdező kommentje:

1

Miért nem engem választanál? Mi az ami visszatartana?

2023. júl. 16. 18:57
 4/33 anonim ***** válasza:
87%
#3: az előéleted. Hogy 15 évesen takonyrészegre ittad magad, hogy azt se tudod, kik és hányan dugtak meg. A középiskolát se fejezted be (az esti suli egy kalap kaka, ha azt végezted el).
2023. júl. 16. 19:03
 5/33 A kérdező kommentje:

4

Ja értem, tehát anélikül hogy megismertél volna, kijelented, hogy én egy alulképzett, részeges, buta liba vagyok. Miért ítélkezel látatlanban? Előszöris: befejeztem az iskolát, másodszor pedig: neked tényleg csak diplomás és tiszta előéletű lány kell? Tehát neked mindegy ha valaki kedves, rendes és már jó útra tért, ha 15 évesen kisiklott az élete a szüleitől kapott nevelés, vagy inkább annak hiánya miatt, akkor az már neked nem felel meg ugye? De talán mindegy is hogy miért, az ilyen lány az már nem ember ha jól értem. És mielőtt lepontoznátok: nem azért írom hogy kötekedjek, csak nekem ebből a válaszból ez jön le, hogyha valaki hibázik, akkor ő már nem is lehet soha jó ember

2023. júl. 16. 19:07
 6/33 anonim ***** válasza:
93%
Én személy szerint nem szeretnék veled komoly kapcsolatot, de vannak akiket az ilyen szélsőség nem zavar. Nem bántó szándékkal mondom, de nekem ez a ribbancz kategória.
2023. júl. 16. 19:11
 7/33 anonim ***** válasza:
94%
Én nem ítéllek el, biztos nehéz volt amin keresztül mentél, de nem hiszem, hogy párkapcsolatra megfelelő partner lennél, mert a leírtak alapján teljesen mások vagyunk. Nyilván idővel változik és formálódik a személyiség, de ehhez a mostani lényed/személyed ismerni kellene, a régi kicsapongó életmódod alapján senki nem fogja itt neked rávágni, hogy igen, ő járna és elfogadja.
2023. júl. 16. 19:12
 8/33 A kérdező kommentje:

7

És az sem érdekel, hogy már leglaább három éve nem csinálom és egy kortyot sem ittam? Hogy akit te látsz, a r*b*ncot, az 15 évesen voltam, nem most vagyok

2023. júl. 16. 19:13
 9/33 anonim ***** válasza:
32%
Kamu kérdés, tutira szűz vagy. Talán nem is csaj
2023. júl. 16. 19:13
 10/33 A kérdező kommentje:

8

Ez teljesen korrekt, csak arra kérek mindenkit, ne feltételezze élből, hogy aki régen voltam, az vagyok most is

2023. júl. 16. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!