Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek ezért? Van esetleg itt más is hasonló sztorival? Többi lent
Nem tudom hogy jutottál erre a következtetésre. De csak szólok hogy a "tiszta szűz" és a takonyrészegen amnesztiásra kefélt között vannak átmenetek.
Szexeltem már néhány nővel, igen. Volt már hogy kaptam el szexuális úton terjedő baktériumot, igen (párkapcsolatban ráadásul). Innentől óvatosabb vagyok, és bizony volt már hogy szex előtt szempont volt hogy ki volt-e vizsgálva mostanában. Én is megcsináltattam a vizsgálatokat, mert így korrekt
22
Amnesztiásra :xd
24
És még folytatja is a hülyeségét. Amnéziásra te nyelvzseni! Az amnesztia az közkegyelem. Mondjuk rámférne idézőjelben mondva
Vállaltad a következményt, nem kapartattad el a gyereket, ez becsülendő.
A többi, hogy ilyen korán kezdted meg ilyen szabadosan, az nyilván nem egy jó dolog.
Az, hogy megváltoztál, az viszont az én szememben tiszta lapnak számítana.
De nem keresek barátnőt mert van
30F
Hát a szememben nem vagy több egy ribizlinél, de nem is szeretnék veled barátkozni.
Szerintem az ember egyik napról a másikra nem változik meg, de ha úgy tetted akkor szuper.
Én mondjuk a szó szoros értelmében imádok szexelni és szexmániás vagyok. De fűvel-fával nem feküdnék le. Ráadásul érzelmek nélkül nem is menne.
Mondjuk szerintem korai volt neked a gyerek, de legalább vállaltad a következményeit.
23/N
29
Bocsi de nem egyik napról a másikra: hét év telt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!