Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek ezért? Van esetleg itt más is hasonló sztorival? Többi lent
#5: nyugi van. Semmi olyat nem írtam, amiket felsoroltál. Lehet, hogy mostanra egy klassz csaj lettél. Annyit mondtam, hogy nem téged választanálak partnernek.
A diplomával meg nagyon mellélőttél, soha nem volt diplomás partnerem. Én sem vagyok az.
Én senkit sem ítélek el és mindenkit megítélek.
Amit leírtál abban így ahogy van nincs semmi rossz. Bár ha én lányom lettél volna, akkor biztos előbb velem részegedsz, bár ha az a takonyrészegség nem volt kellemetlen, akkor áldásom rá.
Nagyon nagy szerencséd van, hogy olyan fiatalon lett gyermeked, én korán akartam, de csak 21 éves koromra jött össze egy nagyon alja embertől.
Mivel se jót se rosszat nem írtál, nincs mit megítélni. Éltél, kezelted magad, tapasztaltál, lett fiatalon gyermeked( ez mondjuk jó, de nem te vagy), és most egy normális ember vagy( a kérdésed alapján). Tök jó. Örülök, hogy egy bolygón élsz velem.
Fene se érti a kérdést a lényegét illetően... mi a frank köze van bárkinek az előéletedhez? Nyilván csak nagyon keveseknek. Ha én, vagy más elítélnélek, az mennyit vonna le az emberi értékedből? A múltad ugyan meghatározhat, de nem lehet teher. Ha példás, vagy legalábbis igyekvő szülő vagy, és szeretetteli közeget biztosítasz egy kölyöknek, akkor igazából mindegy ány éves voltál a fogantatás idején. Gondolom hamar fel kellett nőnöd a feladathoz.
Ez egy párkapcsolatban nem lehet probléma, nem a múltbeli viselkedésed alapján fog valaki szeretni vagy sem.
Hát van egy rossz hírem.
A többség itt most jófej aki kommentel, és sokan valószínű komolyan is gondolják amit írnak. Viszont rengeteg előítéletes emberrel fogsz még találkozni, akik gyakran a szemedbe hazudnak, de a hátad mögött mégis a múltad alapján fognak megítélni. Főleg ha csak a gyereket látják, hogy milyen fiatalon, és szinglin. Gyanítom főleg a nők felől fogod ezt jobban kapni, a legtöbb férfi csupán majd nem akar veled hosszútávú kapcsolatot, esetleg könnyű prédának találva rádhajt az olcsó alkalmi szex reményében.
Nehéz ebből kitörni, és én úgy láttam a magyar emberek többsége pont hogy nagyon is ítélkező. Csak sokan emellé még rendkívül álszentek is, tehát megtartják maguknak, vagy másoknak beszélik ki az ember háta mögött. De ha eleget látsz a dolgok mögé, és hallod őket őszintén megnyilvánulni másokról, a hátuk mögött, akiknek a szemébe korábban jópofiztak... Hát nem sok reményt füzök az ítélkezésmentes hozzádálláshoz ebben az országban.
Nem ítéllek el. Biztos megvolt a magad kis világa, ahol ez akkor hasznosnak tűnt.
De ha velem akarsz szexelni, akkor komplett STD szűrés kell előtte, gumi ide vagy oda
17
Na ez korrekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!