Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretőknél ha nagyon erős a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőknél ha nagyon erős a szexuális vonzalom előbb utóbb kialakulnak érzelmek ?

Figyelt kérdés
Hogy lehet elkerülni hogy ne alakuljon ki kötődés ,érzelem ?

2023. júl. 7. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
igen sajnos nem sajnos de benne van
2023. júl. 7. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a kettő együtt jàr, nagyon erős szexuális vonzalomnál szerelmes leszek. Viszont az nem az ágyban alakul ki, hanem két másodperc alatt az első találkozásnàl. De amint belép az intim zónámba, kiderül, mert vagy elkezd azonnal taszítani az, aki közömbös és túl közel lépett vagy azonnal felfigyelek rá. Nem kell ahhoz háromszor ágyba bújni vele.

Jobb annak, akinek az érzelmek nem járnak együtt a szexuális vággyal. Én emiatt csak ritkán szexelek, mert nem élvezem azzal, aki iránt nincsenek érzelmeim.

2023. júl. 7. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen én így jártam.
2023. júl. 7. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Nálunk először érzelmek lettek, csak aztán jött az intimitás.
2023. júl. 7. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Van akinél kialakulnak van akinél nem. Nálam kialakultak, de a partneremet ez egyáltalán nem zavarja, mert ettől függetlenül tudjuk mind a ketten mik a határok.
2023. júl. 7. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Voltam szerető többször, nálam nem alakult ki ilyen.
2023. júl. 9. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél általában kialakul az érzelem, mi inkább csak megjátszuk, mert fent szeretnénk tartani a kapcsolatot...
2023. júl. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!