Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy majdnem 40 evesen nalam meg mindig nem mult el a "legyet is ropteben" effektus?
Ha csak rajtam mulna, napi 3x-4x szexelnek, minden este ezzel fekudnenk le, es reggel ezzel kelnenk. Raadasul az estieket legszivesebben orakig elnyujtanam. Ha en valaszthatnam ki a nyaralasunk helyszinet, egy lakatlan szigetre mennek 2 hetre, ahol folyamatosan csak szeretkeznenk a tengerben, a homokos tengerparton, a magunknak keszitett ket fa koze kifeszitett fuggoagyon, a szigeten altalunk felfedezett barlangban, stb... :D
Ez normalis szerintetek ilyen idosen meg?
Igen, nem általános, de teljesen normális.
Nálam úgy 35 éves koromig tartott...
5# pont így gondolkodom.
A szex játék ( kellene) legyen...a felnőttek játéka...
1,3# as vagyok.
Teljesen normális dolog.
Én is erre vágyok.
43F
7# igen, ebben van valami, ezért is írtam zárójelben, hogy KELLENE legyen... mert sokszor nem az.
Sőt annó 30 évesen összejöttem egy akkor 28 éves nővel.
Nos, nagy melléfogás volt, amúgy értelmes, csinos, stb, de a szex az egy nagy nulla volt, bújva,végy pózban, semmi ötlet, játék, beszéd, spontán dolog..
De azért szerencsére ennek ellenkezőjét is sokszor megéltem...
Örülj neki!
Azzal meg ne foglalkozz, hogy vadidegenek meg a társadalom mit fog gondolni bizonyos dolgokról. Magadnak akarj megfelelni soha ne másnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!