Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két ember közt mikor múlik el az erős szexuális vágy ?
Egyénfüggő. Van akivel elmúlik szinte pár alkalom után, másnál - ha megvan az igazi kémia a felek között ÉS tesznek is a kapcsolatért, nem hagyják ellaposodni, elszürkülni, a megszokás posványába süllyedni - meg kitart akár egy életen át is.
Erre nincs univerzális átlagszám.
Kapcsolatfüggő.
Volt olyan kapcsolatom, ahol 10 év után, amikor szakítottunk, még az utolsó este is hatalmasat szexeltünk. Valószínűleg bármikor ugyanolyan hévvel egymásnak tudnánk esni akár most is, ha csak magát a kémiát nézzük.
Volt olyan kapcsolatom is, ahol kb 3 év után lanyhult le a partnerem érdeklődése az irányomba, de még húztuk 3 évig egyre laposabb, ritkuló, majd megszűnő szexel.
Most 4 éve vagyok a jelenlegi párommal, és eddig minden ok.
F53
"Ma találkoztam egy 20 évvel ezelőtti szerelmemmel, akivel azóta nem beszéltem, de 3 évet jártunk anno. Mindketten megöregedtünk közben, de a válasz: soha."
Mármint soha nem szexelnél vele? Vagy soha nem múlik el a szexuális vágy?
Meg arra is kíváncsi lennék, hogy férfi vagy nő írta ezt. Mert a férfiak jobban szexelnének egy volt párjukkal mint a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!