Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan válok el ezért?
Megértem. De azért a válás kissé drasztikusnak tűnik.
Meg kellene ezt beszélned vele, mondd el őszintén, hogy ez neked nagyon kevés, és nem tudod tolerálni.
Addig is tegyetek zárat az ajtóra, és zárjátok kulcsra, és szexeljetek amikor már alszik, vagy amikor nincs otthon.
Ha meg van rá lehetőség, kérjetek meg valakit, hogy hetente párszor vigyázzon rá 1-2 órára és élvezzétek egymást.
Szerintem itt valami más van a háttérben, ez csak ürügy. Annyi megoldás lenne erre. Zárat szereltetni az ajtóra. Megtanítani, hogy kopogjon egy becsukott ajtón. Nagyszülőkre/ismerős családra bízni pár órára, menjenek el fagyizni meg játszóra. Ha minden kötél szakad, úgy szeretkezni késő éjjel, hogy halljátok, ha közeledik, és gyorsan el lehessen takarni mindent
Meg különben is, mi van, ha meglát valamit?
Egy ajtó bezárása nem hiszem hogy annyira nagy fejtörő lenne, hogy emiatt kelljen elválni.
Ha hosszabb ideig nem lenne szex, és minden feltétele adott, szerintem akkor is először mindent meg kell tenni amit csak lehet, gondolok itt terápiára, orvosi segítségre, ami csak lehetséges ok a kevés szexre. Legvégső esetben igen, akkor el kell engedni egymást.
Ettől ti szerintem még nagyon messze álltok. Először tegyétek meg ezeket a lépéseket.
Ezért elválni?
Nálunk is ezer éve elveszett a kulcs, hát odatolunk egy nagy dobozt az ajtóhoz. Ez ugyan nem állitja meg, de amég betolja, van idő bebujni a takaró alá.
Szereztek egy kulcsot, riglit.
Vagy zárhatóra cserélitek az ajtót. Olcsóbb mint a válás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!