Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakítani akar a szex miatt, szerintetek jogosan?
Ha nem egyeznek a szexuális igényeitek, elég sok problémát/veszekedést tud okozni a kapcsolatban, még akkor is, ha amúgy minden más rendben van. De nem lehetetlenség megoldani valahogy, ha mindkét fél tesz is érte.
Pl. Te jobban odafigyelsz a kapcsolat azon részeire, amikor nem szexeltek. Minőségi időre,
hogy minden módon kimutasd, mennyire fontos neked. Ezáltal nem fogja azt érezni, hogy "csak szexre" kell neked, tehát valószínűleg nem fogja bánni, ha napi 3x elkapod.
Vagy kompromisszumot köttök, egyik nap az ő igényeihez igazítjátok, másik nap a tiédhez.
Nyilván ez nem pontosan így tud működni a valóságban, de a séma a lényeg, hogy hogyan kivitelezitek, az mindenkinél más.
Kérdező... egy szót nem írsz a kapcsolatotokról, csak annyit, hogy a 11 évvel fiatalabb csajod mosogat, majd közli veled, hogy csak a szexből áll neked a kapcsolat, ezért szakítana. Hát ember... még nekünk is csak arról írsz! 😃
Szóval most egyáltalán mit csináltok a szexen és a házimunkán kívül? Mert ez alapján a leírás alapján én sem vagyok elájulva a hozzáállásodtól. Próbálj már meg a kapcsolatról beszélni, és nem a seggéről!
Szerintem sok volt az a 4 év szex mentes időszakod és próbálod bepótolni azt a 4 évet.
A barátnőd tolerálhatná ezt neked,hogy egyszerűen ki vagy éhezve és előbb utóbb be fogsz állni a normál szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!