Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakítani akar a szex miatt, szerintetek
jogosan?
Figyelt kérdés
Lassan két hónnapja vagyunk együtt, és nagyon élvezem vele a szexet. Nekem előtte 4 évig nem volt barátnőm, se szex sem.Azóta mikor együtt vagyunk mindig felakarom tenni az ágyamra, és le a nadrágot, élvezi velem is, csak az a baja, hogy elég sűrűn elkap a hév, és mindig csak kutyapózban dugom meg nyalom ki.Azt mondja segg mániás vagyok, lehet van benne valami, de imádom a látványt amikor egy nő bepucsít, legutóbb már mikor kint mosogatott és harmadjára kaptam el azon a délután eléggé kiakadt, hogy velem csak baszni lehet?Ő neki ez nem egy kapcsolat és lehet szakítanunk kellene. Szerintetek ez jogos részéről?Ő 21 én 32
Ez igaz, csak ezzel a műveltséged beáraztad, és innen az írásod is, bár igaz, nincs benne semmi konkrétum, csak némi személyiskedés ...
2023. jún. 5. 15:41
22/30 anonim válasza:
#21 Mert szerinted aki egy kutya szintjén b@szik, az megérti a szép, értelmes emberi szavakat? Csupán ennyit szerettem volna üzenni a stílussal. Kár, hogy ki kelett fejteni külön.
2023. jún. 5. 15:45
23/30 anonim válasza:
Ez sem kifejtés, hanem ez is egy általad, történő személyeskedő megállapítás: "aki egy kutya szintjén b@szik"
Ha tényleg akarsz érvelni, indokolni, bizonyítani, akkor azt kell csinálni, érvelni, indokolni, ez így csak személyeskedés, de ezek után lehet ezt neked felesleges is magyarázni.
Érted egyáltalán mit akarok írni?
2023. jún. 5. 15:57
24/30 anonim válasza:
#23 te meg olvasd el a kérdést. Nem én mondom, hogy eg kutya szintjén b@szik, hanem a kérdező támasztja ezt alá a saját szavaival: "mindig felakarom tenni az ágyamra, és le a nadrágot, élvezi velem is, csak az a baja, hogy elég sűrűn elkap a hév, és mindig csak kutyapózban dugom meg nyalom"
2023. jún. 5. 16:01
25/30 A kérdező kommentje:
Ez a Breaking Bad a kedvencem
2023. jún. 5. 23:44
26/30 anonim válasza:
Tesa, írjad már,hogy a kapcsolatotok milyen! Milyen programokat csináltok? Mivel jártok egymás kedvében? Miben támogatjátok a másikat? Ki mit dolgozik, hol él, hogyan találkoztok? Stb
2023. jún. 6. 07:40
27/30 anonim válasza:
Jó hülye vagy
2023. jún. 6. 12:24
28/30 anonim válasza:
Teljesen jogosan háborodik fel, igen.
Mivel csak magadra gondolsz a szexualitással kapcsolatban. Ne magadra gondolj, hanem kérdezd meg tőle, hogy ő hogyan szeretné!
2023. júl. 8. 19:03
29/30 anonim válasza:
Elgondolkodtató, hogy kis fantáziával már majdnem a lányod is lehetne.
Talán az élet más területein nincs sok közös dolgotok egymással.
A közösülés önmagában semmit nem ér egyikőtöknek sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!