Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Elítélnétek emiatt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Elítélnétek emiatt a barátnőtöket, szakítanátok vele?

Figyelt kérdés

A szitu az, hogy kb. 1 éve együtt vagytok, de közösen megegyeztek hogy szünetet tartotok, konfliktusok, időhiány miatt. Ez kb. 3 hónap, és utána megtudnátok, hogy ezidő alatt ő alkoholos befolyásoltság alatt, kokain fogyasztás után lefeküdt egy távoli ismerősével, és utána néhány alkalommal találkozott még vele.

Nektek ez indok lenne szakítani, úgy hogy az idő alatt történt, amikor külön voltatok?

2020. máj. 28. 01:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
drogos piás r1b4nc? kinek kellene ilyen? találok jobbat :D
2020. máj. 28. 01:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi volt megbeszélve. A szünet alapvetően nem szakítás, hanem idő mindenkinek a gondolkodásra. Ha ezt az időt nem bírta volna ki a párom, anélkül, hogy mász faszán ugrálna, akkor úgy érezném, a számára nem volt fontos a kapcsolat, így szakítanék. De ha ti megegyeztetek, hogy a szünetbe belefér a másokkal kefélés, akkor már csak a kokain lehet a probléma, ami nálam önmagában is szakítóok, ilyen körülmények között meg pláne.
2020. máj. 28. 01:26
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Megkurnàm mèg pàrszor a lotyót és kibasznàm.
2020. máj. 28. 01:26
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
mindig is egy drogos, piás ribiről álmodtam!
2020. máj. 28. 01:35
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

2-es pontosan leírta amit gondolok

Nőként mondom

2020. máj. 28. 01:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon toleráns és liberális vagyok sok mindenben de a discodrogok konkétan amfetamin koko eki nálam alapból kizáró okok lennének de azt mondom,hogy ezt neked kell eldöntened.

Szereted e a csajt annyira,hogy ezek után meg tudsz e bízni még benne?Mert mi a garancia arra,hogy összejöttök és ő elmegy egy buliba és bármilyen por után még mindig nem fog megcsalni?

Ezt csak te tudod mivel totál bizalom kérdése.

Viszont én 2 évet vesztegettem el egy csajra akivel próbáltam rendbe hozni a kapcsolatunkat szóval tapasztalatból mondom,hogy ha nem brutál erősek az érzelmeid akkor keress egy másik lányt akivel bíztok egymásban és értékekre is nagyjából hasonlóak vagytok.

2020. máj. 28. 01:43
 7/21 Eric Griffin ***** válasza:
94%
Ha tippelnem kéne, akkor az a 3 hónap szünet éppen (tök véletlenül) június, július, augusztusra esett :) A szünet lényege pont az lenne, hogy kiderüljön mennyire hiányoztok egymásnak, ha nincs a másik. A csaj nem unatkozott :) Önmagába a pia+drog kombós dugás sem lenne túl szimpi, még ha szünetelne is a kapcsolatom, de hogy ezt egy távoli ismerősével teszi akivel utána még találkozgat is, hát attól a belemet kihánynám. Összegezve, aki madár, az benyeli (mint a csaj, a távoli ismerőse répáját 2 csík között), akinek van önbecsülése az még a csaj nevét is elfelejti.
2020. máj. 28. 01:44
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. máj. 28. 02:37
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
Mentségére legyen mondva hogy a kapcsolat szünetelt. Nem tudom volt-e kimondva erről valami közös megegyezés, de általában ennyi ideig tartó pause, magában hordja a félrekúrás lehetőségét. Viszont a drog más tészta. Nálam ez már elég ok lenne a szakításra.
2020. máj. 28. 02:55
 10/21 anonim ***** válasza:
72%

Egyértelműen igen. Legyen szó bármiről, igen.

Hosszútávon úgy sem működne, ha már szünet kellett. Az pedig, hogy drogozik-piál mint az állat már csak pont az i-n.

2020. máj. 28. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!