Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm szakítani akar a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szakítani akar a szex miatt, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés
Lassan két hónnapja vagyunk együtt, és nagyon élvezem vele a szexet. Nekem előtte 4 évig nem volt barátnőm, se szex sem.Azóta mikor együtt vagyunk mindig felakarom tenni az ágyamra, és le a nadrágot, élvezi velem is, csak az a baja, hogy elég sűrűn elkap a hév, és mindig csak kutyapózban dugom meg nyalom ki.Azt mondja segg mániás vagyok, lehet van benne valami, de imádom a látványt amikor egy nő bepucsít, legutóbb már mikor kint mosogatott és harmadjára kaptam el azon a délután eléggé kiakadt, hogy velem csak baszni lehet?Ő neki ez nem egy kapcsolat és lehet szakítanunk kellene. Szerintetek ez jogos részéről?Ő 21 én 32
2023. jún. 5. 10:52
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
na ez az látjátok, egy nő azt hiszi mi is olyan könnyen szexhez jutunk mint a nők, kicsit álom világban élnek. Elég válogatós voltam, íg nem jöttem össze csak úgy akárkivel, de kezdeményeztem ne érts félre, csak full idegenkét nem egyszerű kapcsolatot kialakítani egy nővel. A tinder borzasztó, eszméletlen felszínes hamupipőkék vannak ott, férfi társaim értik ezt. Úgy hogy ne ítélj el csak mert 4 évig nem volt semmi, te ezt nőként látod, nem tudod milyen férfikét egy kis településen, nem egy agy városban ismerkedek
2023. jún. 5. 12:27
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

“ ez nem egy kapcsolat és lehet szakítanunk kellene.”

Ez még csak egy felvetés.

Boccs, de szerintem jogos, hogy kiakad.

Nincs veszve, csak ne ess neki, bármikor , amikor csak te szeretnéd, ő meg akkor épp nem. Neki nincs ekkora étvágya, erről lehet vele beszélni, hogy neki mik az igényei e téren.

Nem ismerem a kapcsolatotokat és titeket sem, de az biztos, hogy kéne programokat is szervezni, kedvében járni, meglepni valamivel alkalmattán… jó dolog a szex, de ne csak az legyen tényleg.

Remélem segítettem

2023. jún. 5. 12:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok

Ja meg, próbáljátok más pózokat is😅

2023. jún. 5. 12:51
 14/30 anonim ***** válasza:
27%

Itt ugyan minek írna a kapcsolatáról, leírja a problémáját ennyi.

Ha akarsz neki segíteni, de kell valami infó, kérdezz rá, ez ilyen egyszerű.

2023. jún. 5. 13:13
 15/30 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon sok nő van aki imádja, ha a seggével foglalkoznak, nem feltétlen az análra gondolok, azt általában nem élvezik, de a segg simogatást, kényeztetést, nyalást, egy ujjas ujjazást imádják.

De mindenki keresse meg a neki való szexpartnert, van olyan férfi is aki csak sötétben, missziben, takaró alatt szexel, akkor neked olyat kell keresni.

2023. jún. 5. 13:15
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Fuh hallod, te szexuálisan műveletlen xdd nagyon lent vagy
2023. jún. 5. 13:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező és párjának átlagos csütörtök délutánja:

[link]

2023. jún. 5. 13:42
 18/30 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy mèg veled van
2023. jún. 5. 15:26
 19/30 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam végig a sztorit, de ezzel a "Fuh" -val beáraztad magad ...

2023. jún. 5. 15:33
 20/30 anonim ***** válasza:
#19 Az legyen a legrosszabb tulajdonságom, hogy leírom, hogy "fuh" xd
2023. jún. 5. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!