Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakítani akar a szex miatt, szerintetek jogosan?
“ ez nem egy kapcsolat és lehet szakítanunk kellene.”
Ez még csak egy felvetés.
Boccs, de szerintem jogos, hogy kiakad.
Nincs veszve, csak ne ess neki, bármikor , amikor csak te szeretnéd, ő meg akkor épp nem. Neki nincs ekkora étvágya, erről lehet vele beszélni, hogy neki mik az igényei e téren.
Nem ismerem a kapcsolatotokat és titeket sem, de az biztos, hogy kéne programokat is szervezni, kedvében járni, meglepni valamivel alkalmattán… jó dolog a szex, de ne csak az legyen tényleg.
Remélem segítettem
12es vagyok
Ja meg, próbáljátok más pózokat is😅
Itt ugyan minek írna a kapcsolatáról, leírja a problémáját ennyi.
Ha akarsz neki segíteni, de kell valami infó, kérdezz rá, ez ilyen egyszerű.
Nagyon sok nő van aki imádja, ha a seggével foglalkoznak, nem feltétlen az análra gondolok, azt általában nem élvezik, de a segg simogatást, kényeztetést, nyalást, egy ujjas ujjazást imádják.
De mindenki keresse meg a neki való szexpartnert, van olyan férfi is aki csak sötétben, missziben, takaró alatt szexel, akkor neked olyat kell keresni.
Kérdező és párjának átlagos csütörtök délutánja:
Nem olvastam végig a sztorit, de ezzel a "Fuh" -val beáraztad magad ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!