Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel szakítottunk,szeri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel szakítottunk,szerintetek jogosan? Úgy érzem még meg tudtuk volna beszélni.

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vagyunk együtt,nem volt rózsás a helyzet soha,sokszor megbántott,úgy viselkedett ahogy nem illik főleg más férfiakkal való viselkedése,de sokszor teljesen jó volt

Tegnap kiakadt amiért elmentem moziba egy barátommal(fiú),és hogy ő biztos benne hogy nem ott nem vele voltam hanem valami qrvaval dugtam

Átmentem hozza hogy beszéljük meg,mint sokszor ezelőtt. Elküldött mert én öt zavarom es takarodjak. De előtte meg rá irt egy sracra aki amúgy dugni akarja,hogy találkoznak e. Direkt előttem hogy lássam

Hazamentem,ő utánam jött a cuccaimmal

Én vissza adtam az övet kivéve egy kulcsot amit az anyja adott nekem hogy be tudják menni a lakasukba mikor születés napja volt es fel akartam díszíteni a tudta nélkül

Erről a Kulcsrol csináltam egy másolatot mert amint megtudta az exem hogy van egy kulcsom hozza,kiakadt es vissza követelte

De nekem meg kellett az ajandekahoz

Azt otthon hagytam es el is felejtettem róla,o megtalálta,el hordott minden aljas szemétnek,es hogy az anyám is egy qrva aki nem tudott megnevelni es itt a vége mert egy sunyi szemet ember vagyok akinek kellett egy POt kulcs hogy szakítás után majd kiraboljam(ezek az ő szavai)

Ezek alapján mit gondoltok? Én ma írtam rá az anyukára hogy van nálam meg egy kulcs de vissza akarom adni,elmondtam miért van es mióta mondta hogy tudja mert tegnap a lánya megtalálta es végül is ezért szakított nem azért ami azelőtt történt a mozis dolog. Nekem teljesen kiment ez a fejemből soha nem használtam azután a szüli nap után. És magamtól akartam vissza adni nem ő kert rá,nem is tudtam hogy ez a baja es hogy elvitte. Ki itt a hibás? Próbáltam beszélni barátnőmmel telefonon de csak azt kaptam hogy személyesen,mert “ el kell velem számolnia” es hogy ezt ő telefonon nem csinálja

Majd letiltott es azóta nem keres. Az anyja szerint nekem kene bocsánatot kérni.

2023. ápr. 3. 19:14
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Ő 21 én 24

4 hónapos kapcsolat

2023. ápr. 3. 19:14
 2/20 A kérdező kommentje:

Az egész veszekedés abból indult hogy én elmentem moziba

Illetve abból hogy megkérte mutassam meg a telefonom

És látott egy beszélgetést egy lány barátommal akivel 3 éve nem beszéltem,néhány sort arról hogy mennyire jó volt a vakációja krakkoban

Majd ennyi

És ezen kiakadt hogy én miért irkalokneki

És miért egy majom emoji a beállított közös emojink mire elmondtam hogy azért mert mindig majomnak hívtuk egymást egyetemen

És hogy akkor menjek hozza dugni öt meg felejtsem el

2023. ápr. 3. 19:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

A csajnak ok kellett a szakításhoz. Hidd el nekem, hogy napok, hetek óta kereste az okot hogy végre lekoptasson.

A többi csak dráma és színjátszás volt, hogy te érezd szarul magad miközben ő boldogan hagyja hogy mások televerjék alul felül.

Vond le a tanulságot. Drámakirálynövel nem kezd normális ember.

2023. ápr. 3. 19:18
 4/20 A kérdező kommentje:
Szó szerint azt mondta nekem hogy ő egy hercegnő és egy férfinak akkor is küzdenie kell ha a nő amúgy lekoptatja és már mással fekszik Le mert attól férfi a férfi hogy soha nem adja fel
2023. ápr. 3. 19:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez csaj egy beképzelt kis fruska, akinek fingja nincs az életről. Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle. Aztán majd dugja, aki akarja...
2023. ápr. 3. 19:23
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:20

Ha lesz*pott akkor lényegében mindent megkaptál tőle, így nem olyan deficites a kapcsolat.

Keress értelmeset, és ezt a nőt engedd el.

Mikor boldog leszel majd jönni akar vissza.

De az égre nézve könyörgök hogy ne légy vele Forrest Gump

2023. ápr. 3. 19:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Beteg az exed. Jobb lesz neked nélküle. 🙄
2023. ápr. 3. 19:24
 8/20 A kérdező kommentje:

Ja meg egy dolgot meg fejemhez vágott hogy ő egy erős no akit csak egy erős ferfi tud megérteni mindenki más azt mondja rá hogy kezelhetetlen ,ezért érti hogy én miért nem tudtam soha kezelni :D

Köszönöm a kommenteket megnyugtat hogy nem én vagyok egy segg

2023. ápr. 3. 19:26
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Kezelhetetlen...inkább idióta...

Maximum egy kóbor numerára kéne efy ilyen. :D

2023. ápr. 3. 19:28
 10/20 anonim ***** válasza:
53%

ma 19:26

Ettől a témától függetlenül még lehetsz segg. 😀

Szóval ne nyugodj meg túlságosan.

2023. ápr. 3. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!