Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel szakítottunk,szerintetek jogosan? Úgy érzem még meg tudtuk volna beszélni.
Néhány hónapja vagyunk együtt,nem volt rózsás a helyzet soha,sokszor megbántott,úgy viselkedett ahogy nem illik főleg más férfiakkal való viselkedése,de sokszor teljesen jó volt
Tegnap kiakadt amiért elmentem moziba egy barátommal(fiú),és hogy ő biztos benne hogy nem ott nem vele voltam hanem valami qrvaval dugtam
Átmentem hozza hogy beszéljük meg,mint sokszor ezelőtt. Elküldött mert én öt zavarom es takarodjak. De előtte meg rá irt egy sracra aki amúgy dugni akarja,hogy találkoznak e. Direkt előttem hogy lássam
Hazamentem,ő utánam jött a cuccaimmal
Én vissza adtam az övet kivéve egy kulcsot amit az anyja adott nekem hogy be tudják menni a lakasukba mikor születés napja volt es fel akartam díszíteni a tudta nélkül
Erről a Kulcsrol csináltam egy másolatot mert amint megtudta az exem hogy van egy kulcsom hozza,kiakadt es vissza követelte
De nekem meg kellett az ajandekahoz
Azt otthon hagytam es el is felejtettem róla,o megtalálta,el hordott minden aljas szemétnek,es hogy az anyám is egy qrva aki nem tudott megnevelni es itt a vége mert egy sunyi szemet ember vagyok akinek kellett egy POt kulcs hogy szakítás után majd kiraboljam(ezek az ő szavai)
Ezek alapján mit gondoltok? Én ma írtam rá az anyukára hogy van nálam meg egy kulcs de vissza akarom adni,elmondtam miért van es mióta mondta hogy tudja mert tegnap a lánya megtalálta es végül is ezért szakított nem azért ami azelőtt történt a mozis dolog. Nekem teljesen kiment ez a fejemből soha nem használtam azután a szüli nap után. És magamtól akartam vissza adni nem ő kert rá,nem is tudtam hogy ez a baja es hogy elvitte. Ki itt a hibás? Próbáltam beszélni barátnőmmel telefonon de csak azt kaptam hogy személyesen,mert “ el kell velem számolnia” es hogy ezt ő telefonon nem csinálja
Majd letiltott es azóta nem keres. Az anyja szerint nekem kene bocsánatot kérni.
Ez egy nárcisztikus hülye p...a.
Örülj, hogy megszabadultál tőle és időben.
Viccen kívül mondom
Volt ilyen csajom. Egy vita után ő tett ki, utána szar volt, de így utólag tiszta fejjel már látom, hogy ez az egyik legjobb dolog ami történt velem, hogy megszabadultam tőle. Mi bő egy év után szakítottunk.
Messziről kerüld a csajt!
Ha jelentkezik is, küld a f*szba!
Kereste az alkalmat hogy szakíthasson, mert meg akarta b*sz*tni magát a másik csávóval.
Ez az egész csak egy jó ürügy volt, ráadásul ez a picsa még azt akarja, hogy a történtek után, még te érezd magad hibásnak.
A kulcsmásolást azt tényleg nem kellett volna.
Meglepetést máshogy is lehet csinálni.
De ez az egész csak egy jó ürügy volt arra, hogy amíg szüneteltetitek a kapcsolatot, addig kipróbálhassa a másikkal...hátha azzal jobb... :/
Ennyi.
Nehogy sajnáld!
Keress egy értelmes nőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!