Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam ennyire szarul,van ezzel mas is így?
Nem hogy örülnél, hogy van csajod és elfogad.
Nekem még ennyi sincs. 🤣
Kit érdekel mekkora a szerszám...Ki tudod elégíteni a partnered vagy sem? Kitudod, hisz leírtad! Akkor mit stresszeled magad ezen feleslegesen? Nézzed mennyire élvezi veled az együttlétet és fokuszálj arra.
Attól, hogy nagy valaki farka és szét feszíti a nőt, még nem biztos hogy jó lesz a nőnek, mert használni nem tudja, csak nagy a mérete!
1
A női miatt ilyen defektes te féreg.
Nekem sem hatalmas, és voltam már tág csajjal akihez érzésre kevés voltam. De van kezem, nyelvem is, és elmondása szerint (ami évekkel a szakításunk után volt), az egyik legjobb voltam neki, mert velem tudott igazán nagyokat élvezni. Nem a farkamtól élvezett a legnagyobbakat, az volt neki a kellemes rész, de előtte vagy utána volt kényeztetés bőven és neki így, bevallása szerint, tökéletesen megfelelt. Azt mondta, hogy nagyobb farkúval inkább érdekesebb volt, mert kitöltötte, és ő várta is, hogy jobb lesz, de nem lett, csak az érzés, hogy ki van töltve farokkal ez volt jobb, amúgy volt amelyiket 3 alkalom után ejtette, mert méret ide vagy oda, szar volt.
Nekem is voltak komplexusaim a méretem miatt, de az első barátnőm után ez elmúlt. Ő volt akiről fent írtam. Ha őt ki tudtam elégíteni évekig, és az utána következők sem nyilatkoztak negatívan, akkor nagy baj nincsen.
Ne görcsölj. Mielőtt beteszed, nyald ki úgy, hogy csillagokat lásson. Vagy az után, hogy neked jó volt. Hidd el, egy két alkalom amikor eszméletlenül elélvez és nem fog többé ilyeneket mondani, hogy jó... DE. Nem lesz de. :)
8
Ott a tág pínájú csajoddal volt a gond nem veled
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!