Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm kiverte a hisztit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kiverte a hisztit, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés
lassan másfél éve hogy együtt vagyunk, és jövőhét hétvégén tartjuk a születésnapomat, kérdezte mit szeretnék, kacéran mosolygott azt mondja kérhetek bármit ne fogjam vissza magam, mi a vágyam?Erre mondtam neki, hogy szeretném ez alkalomból hármasban kipróbálni vele, 2 lány meg én. Kérdezte, hogy és kire gondoltam?Ő 23 én 25. Van egy huga aki 19 éves és nincs is senkije. Mondom te én meg a hugod, erre pofon vágott, hogy mekkora egy tapló vagy, és elment, azóta nem beszél velem, ha mégis felveszi a telefont akkor meg ordibál velem. Én már lemondtam erről, de még mindig ki van akadva. Ha már lemondtam erről, akkor miért hisztizik már 3.ik napja?Szerintetek jogos, vagy meg enyhülhetne ha már lemondtam erről?
2023. jún. 17. 12:31
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
95%
Kamu
2023. jún. 17. 12:33
 2/44 A kérdező kommentje:
bár az lenne
2023. jún. 17. 12:34
 3/44 anonim válasza:
88%
Remélem kamu...sosem próbálnék rávenni egy lányt, hogy a tesójával hármasban csináljunk ilyesmit...esetleg ha ikrek lennének, akkor esetleg, az érdekes lenne.
2023. jún. 17. 12:35
 4/44 anonim ***** válasza:
91%

Ennél nagyobb bunkóság, (vagy nem is tudom milyen jelző lenne a tökéletes ide) csak az lett volna, ha azt mondod, vegyétek be az anyját…

Bárki: barátnő, ismeretlen, szomszéd, mindenki jó lett volna.

De csak egy betegagyú vadbarom talál ki ilyet

2023. jún. 17. 12:41
 5/44 anonim ***** válasza:
58%
Ő sem próbálta rávenni, csak 1x elmondta a vágyát.
2023. jún. 17. 12:42
 6/44 anonim ***** válasza:
89%
Ekkora egy vadállatot mint a kérdező :D
2023. jún. 17. 12:48
 7/44 anonim ***** válasza:
90%
Te egy igazi kanos gavallér vagy. 😅
2023. jún. 17. 12:58
 8/44 anonim ***** válasza:
95%
Egyértelmű miért, mert a hugát mondtad. Ettől bárki más jobb lett volna. Általában nyílván úgy keresel harmadikat, hogy az tetszene is. Ebből leszűrte hogy neked bejön a huga. Van még kérdés miért hisztizik?!
2023. jún. 17. 13:02
 9/44 anonim ***** válasza:
88%
#4-es válaszolóval értek egyet.
2023. jún. 17. 13:07
 10/44 anonim ***** válasza:
84%
Nem azért vagy nagyon beteges, hogy ilyen vad dolgot kértél, hanem azért mert még nem is érted a hisztije okát.
2023. jún. 17. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!