Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kiverte a hisztit, szerintetek jogosan?
Figyelt kérdés
lassan másfél éve hogy együtt vagyunk, és jövőhét hétvégén tartjuk a születésnapomat, kérdezte mit szeretnék, kacéran mosolygott azt mondja kérhetek bármit ne fogjam vissza magam, mi a vágyam?Erre mondtam neki, hogy szeretném ez alkalomból hármasban kipróbálni vele, 2 lány meg én. Kérdezte, hogy és kire gondoltam?Ő 23 én 25. Van egy huga aki 19 éves és nincs is senkije. Mondom te én meg a hugod, erre pofon vágott, hogy mekkora egy tapló vagy, és elment, azóta nem beszél velem, ha mégis felveszi a telefont akkor meg ordibál velem. Én már lemondtam erről, de még mindig ki van akadva. Ha már lemondtam erről, akkor miért hisztizik már 3.ik napja?Szerintetek jogos, vagy meg enyhülhetne ha már lemondtam erről?2023. jún. 17. 12:31
21/44 anonim válasza:
Azért a húgánál mehetsz még 1x kört, lehet benne lenne ;)
22/44 anonim válasza:
Teljesen jogosan háborodott fel én is ezt tettem volna bár én úgy oldottam volna meg h ne találj meg soha többet még csak telefonálni se tudj
23/44 anonim válasza:
Én már a hármas gondolatánál ki dobtalak volna, nem még hogy a testvéremmel. Igazi bunkó paraszt vagy…
24/44 A kérdező kommentje:
Jajj 2023 van csajok, nem kell álszenteskedni
2023. jún. 17. 19:42
25/44 anonim válasza:
Attól, hogy 2023 van, a nők nem feltétlenül szeretik a hármast. A saját húgukkal szexelni meg még 2500-ban sem fognak szeretni. De álmodozz csak nyugodtan, csak ne lepődj meg, ha pofán csap a valóság.
26/44 anonim válasza:
#24 igazából ez olyan mint egy megcsalás ... Meg amúgy is ha ennyire tetszik a húga miért nem vele jöttél össze ?! Attól h 2023 van nem kell megcsalni senkit vagy ilyen dolgot fel vetni
27/44 anonim válasza:
Neked egy nyitott kapcsolat való
28/44 anonim válasza:
Jogos. Beteg vagy teljesen ilyen kéréssel, én soha többet nem állnék szoba veled..
29/44 anonim válasza:
Beteg Vagy! A saját hugával szexeljen?
30/44 anonim válasza:
Ezt tényleg elcseszted.
Legközelebb bízd rá, hogy ő válasszon - lepjen meg téged esetleg -, de ne már a kishugát basszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!