Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti örülnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek egy olyan Tinder funkciónak, amivel teljesen diszkréten lehetne péniszméret alapján szűrni a pasikat?

Figyelt kérdés

2023. jún. 26. 01:30
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Imádom, ahogy projektálod a saját baromságaidat mindenki másra, csak te vagy egyedül helikopter.

Na szevasz

2023. jún. 29. 15:47
 42/44 anonim ***** válasza:
48%
Ja, mert én nyomtam a neofeminista fhaszságokat is, ugye? :D
2023. jún. 29. 16:26
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok azzal élni, ha egy nőnek fontos a pasi magassága. Szerintem ez akceptálható. Sőt. Igazából a legtöbb nőnek alapszempont, hogy a pasija legyen nála magasabb. Csak ezen belül vannak nők, akiknek fontos, hogy nagyon magas legyen a férfi. Főleg, ha ők maguk magas nőnek számítanak.

Alacsony férfiként (30-40 évvel ezelőtt még teljesen normál méret lettem volna a 172 centimmel) azt kell tehát elkerüljem, hogy belehabarodjak egy olyan nőbe, aki után emiatt hiába vágynék. De ez pont olyan visszautasítási szempont, mint bármi más, ami miatt reménytelenül vágyik valakire az ember. Szóval persze, szar érzés otthon ülni a merlot felett, és azon keseregni, hogy egy fizikai adottságod miatt nem kellesz, amin nem is tudsz változtatni, de semmivel se szarabb, mintha más indokkal utasítanak el (nem tetszel, öreg vagy, csóró vagy stb.). Vagy van még az a ritka opció, hogy bár nem vagyok elvárt magas, mégis valahogy meg tudom hódítani a nőt más pozitív tulajdonságaimmal.

Azt egyáltalán nem értem, hogy jön ide, hogy „cserébe” miket tud adni egy nő, ha magas férfit akar maga mellé, és akkor jönnek a szubjektív preferenciák felsorolva. Ezt fordítva se tudom felfogni, amikor egy pasi elmondja, milyen nőre vágyik, és jön a lista, hogy apukám, akkor neked meg legyen úszóolimpikon tested, 2 millás állásod, medencés házad, Volvo SUV-od. Miafasz van, de tényleg? Csak akkor lehetnek valakinek teljesen elfogadható preferenciái a vágyott pasival/nővel kapcsolatban, ha maga meg megfelel ilyen-olyan magasra állított elvárásoknak? Amúgy meg az egész pártalálási mechanizmusnak ez a lényege: vannak elvárásaink, tetszéseink, aztán beleszeretünk valakibe, aki ezeket 10 és 100 százalék közt teljesíti, és ha nem 100 százalék az eredmény, hát kompromisszumot kötünk, mert beleszerettünk, és így már nem is olyan életbevágóan fontos, hogy göndör fürtjei legyenek, tudjon gitározni vagy felfele görbüljön a fasza.

Ps. Egyébként ugyanígy halálosan nem értem, mikor egy nő megírja, hogy neki anatomiailag szüksége van nagy faszra, és akkor jön az online lincselés, hogy akkor remélem, te meg minimum Emily Ratajkowski vagy. Mintha egy 120 kilós csúnya nőnek nem szabadna nagy pinájának lennie, amivel csak a nagy faszt tudja élvezni. Neki legyen kuss. Tetszett volna jó nőnek születni. Akkor járna a nagy fasz. És fordítva. Mikor egy pasi megírja, hogy milyen punci tetszik neki. És jön a nők vércsehada széttépni, hogy csak akkor válogass, ha 20 centi a dákód, és szép formás a makkja, és kussolj, ha 10 centis bébirépád van. Mivan? 🙄

2023. júl. 15. 16:17
 44/44 anonim ***** válasza:
32%

#43 Ezért is van kevesebb párkapcsolat és nyomják sokan soloban az életet. (gondolom a szüzesség is tolódik ki évről évre)

Ott az instagram/tinder és egyéb helyek, olyan merítési lehetőséget adnak, hogy mindenki a legjobbat akarja választani. Régen fiatalon kis túlzással akit találtál helyben, vele leélted az életed.

2023. júl. 15. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!