Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti örülnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek egy olyan Tinder funkciónak, amivel teljesen diszkréten lehetne péniszméret alapján szűrni a pasikat?

Figyelt kérdés

2023. jún. 26. 01:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
31%
28-as, ne válaszolj kérlek ennek az idiótának.
2023. jún. 28. 16:13
 32/44 anonim ***** válasza:
17%
Nekem teljesen mindegy, mivel rendes, normális feleségem van. A dagi királylánynak meg ott az akciós kutyatáp.
2023. jún. 28. 16:18
 33/44 anonim ***** válasza:
63%

Még csak annyit, hogy az ilyen 32-esfélék, akik így ugranak arra, hogy egy nő a magas férfiakat szereti, minden esetben kis pukkancs törpék, írni bármit lehet, hogy 186cm.

Arról már nem is beszélve, hogy legfeljebb csak álmodnak nőről, de még az is lehet, hogy szüzek.

Jó pukkancskodást!

2023. jún. 28. 18:02
 34/44 anonim ***** válasza:
23%

#33 Elképesztő, ha ezt komolyan gondolod. Minden szart el kell képzelned ahhoz, hogy fel tudd dolgozni, ha valaki nem ért veled egyet vagy hülyének tart.

Fel sem merül benned, hogy az igazat írom, csak én máshogy látom ezt a kérdést?

2023. jún. 28. 20:11
 35/44 anonim ***** válasza:
63%

Nem, nem merül fel. Ugyanis nem másképp láttad, hanem egy igazi tahó voltál.

A véleménykülönbséggel nincs bajom, csak a gyökerekkel.

2023. jún. 28. 21:00
 36/44 anonim ***** válasza:
65%
#35 Látod, ez egy komoly baj a világképeddel. Azért, mert hallasz valamit, ami neked nem tetszik, képtelen vagy másra gondolni, minthogy ezt egy minden ízében visszataszító, sikertelen, személyes sérelmeit kifejező ember mondta. Fel sem merül, hogy a saját hibbant kategóriádnak (180+) megfelelő ember így gondolkodhat. A valóság az, hogy én vagyok a férfi, akiről álmodozol. De mivel képtelen vagy a saját elképzelésed hibáit belátni, ezért a te fejedben biztosan én hazudom.
2023. jún. 29. 07:51
 37/44 anonim ***** válasza:
70%

Az nagyon nem minden, hogy magas valaki. Attól még lehet tapló.

Leringyózni valakit a legalja. Csak mert nem tetszett, amit írtam. Vedd észre, hogy amit rám akarsz tolni, az pont te vagy.

Normális ember nem beszél így egy idegennel. Normális ember nem ringyóz le egy vadidegen nőt, aki annyit írt, hogy ő bizony a magas férfiakat szereti. Normális ember ezt nem veszi magára, és még ha magára veszi sem nyilvánul meg így, hogy a másikat sértegeti.

Így csak sértett egójú pukkancsok kommunikálnak.

És nem, az én kategóriám, aki nemcsak magas, hanem érzelmi intelligenciája is van, nem gondolkodik így.

Aki tahóskodik és projektálja vadidegenekre a sérelmeit, az nem az én kategóriám.

2023. jún. 29. 08:44
 38/44 anonim ***** válasza:
17%

#37 Szóval ez bántotta meg a hópihe kis lelkedet?

Az a baj, hogy már megint valóságtagadásban vagy, ráadásul ezt mindenki láthatja.

-----------------------------------------------------------------------

#23 tegnap 09:45 "A kérdés ugyebár csak annyi, hogy ezért te mit tudsz adni. D kosár, 21 BMI, szűk punci, háziasság és társaira gondolok."

#25 tegnap 10:31 "24 nagyon jól mondja. A magasság nem luxus dolog, úgyhogy nem fogom miatta rosszul érezni magam.

Nem vagyok alacsony nő, úgyhogy nem való hozzám alacsony férfi.

C-s mellem van, a BMI-t nem tudom, de az átlagnál teltebb vagyok, viszont szép, igényes és szerintem csinos is. Van lakásom és két üzletem. De ha mindezek nem lennének, sem lenne nagy elvárás a magas pasi, csak gondolom te vagy alacsony, aztán ezért ugrottàl a kommentemre."

#27 tegnap 14:10 "Nem, nem vagyok alacsony (186 cm), mondjuk eleve elég buta és kicsinyes ember az, akinek a személyes sértettség ugrik be első indokként. A valós indok az, hogy elég gáznak tartom az ilyen ringyókat, akik nem tudják a helyüket. Elvárásai mindenkinek lehetnek, aztán a valóság majd kiigazítja azokat."

-----------------------------------------------------------------------

A probléma az, hogy ez nem az ovi. Itt nem fog működni az, hogy "aki mondja másra, az mondja magára".

Semmilyen ringyózás nem hangzott el azelőtt, hogy te nem jöttél azzal, hogy bizonyára alacsony vagyok, és különben is, a magas pasi nem nagy elvárás, tőled háziasságra nem lehet számítani, ellenben dagadt vagy.

Egy szimpla kérdésre, miszerint mit lehet elvárni a magasságért és a 18 centis farokért cserébe, olyannyira triggerelődtél, hogy azóta sem bírsz kijönni ebből az ovis tempóból. Leginkább ezen kéne elgondolkodnod, hogy miért.

2023. jún. 29. 09:31
 39/44 anonim ***** válasza:
54%

Úgy látszik, nem megy a szövegértés.

Ki is vont kérdőre, hogy mit várhat tőlem a magasságért?

Egyáltalán milyen alapon vontál kérdőre főleg olyan stílusban?

Ki mondta, hogy elvárás a farok méret?

Senki. Csak elmondtam, hogy mi az, ami nagyon jó. Visszaolvashatod, ha megy az olvasás egyáltalán…ezek után már..

Háziasnak pedig ugyanannyira kell lenni mindkettőnknek, ha mindketten dolgozunk munkahelyen is.

Nehogy már még te legyél felháborodva, hogy munkahely mellett nem vagyok hajlandó egyedül végezni a házimunkát. Mégis milyen alapon?

Úgy gondoltad, hogy ha egy pasi magas, akkor a nő mindenben legyen 10/10 külsőleg és egyedül cipelje a házimunka terhét?

Ezt hol álmodtad?

Úgy gondoltad, hogy elég ennyit letenni az asztalra és, ha egy nőnek ennyi nem elég, akkor ringyó?

Gondolkodjál már el…letelt az az idő, mikor elég volt, hogy farkatok van.

Fel kellene tudni mutatni mást is, nem vergődni.

2023. jún. 29. 14:02
 40/44 anonim ***** válasza:
48%
Jó. Ez a feminista katekizmus az a pont, ahol a szellemi mélyrepülés egy olyan mélységét mutatod be, hogy bárki számára világos lehet, hogy értelmes beszédre képtelen vagy, és sokkal inkább a belső démonaiddal, mintsem velem vitatkozol.
2023. jún. 29. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!