Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti örülnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek egy olyan Tinder funkciónak, amivel teljesen diszkréten lehetne péniszméret alapján szűrni a pasikat?

Figyelt kérdés

2023. jún. 26. 01:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
81%
#10 csak kíváncsiságból Milyen magas palira vágysz és mekkora minimum cerkaméret nálad?
2023. jún. 27. 17:49
 22/44 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, hogy engem kèrdezel-e, mert #9 vagyok, de gondolom, valamit töröltek.

Magasság:min 180cm, de a 190 az ideálom (170vagyok), cerka az nem lényeg. Nem tudok minimumot mondani, mert nem méregettem senkiét, de ami egyértelműen nagy és még mindig tökéletes, az olyan 18. De nyugodtan lehet átlag is, ezen nem sok múlik. Viszont a magasságból nem engedek.

2023. jún. 28. 07:26
 23/44 anonim ***** válasza:
10%
#22 A kérdés ugyebár csak annyi, hogy ezért te mit tudsz adni. D kosár, 21 BMI, szűk punci, háziasság és társaira gondolok.
2023. jún. 28. 07:45
 24/44 anonim ***** válasza:
82%

23

Igen, tehát az általad felsoroltak kellenek ahhoz, hogy egy nő egy nála magasabb férfit kiérdemeljen parterének. 🤔

2023. jún. 28. 09:45
 25/44 anonim ***** válasza:
79%

24 nagyon jól mondja. A magasság nem luxus dolog, úgyhogy nem fogom miatta rosszul érezni magam.

Nem vagyok alacsony nő, úgyhogy nem való hozzám alacsony férfi.

C-s mellem van, a BMI-t nem tudom, de az átlagnál teltebb vagyok, viszont szép, igényes és szerintem csinos is. Van lakásom és két üzletem. De ha mindezek nem lennének, sem lenne nagy elvárás a magas pasi, csak gondolom te vagy alacsony, aztán ezért ugrottàl a kommentemre.

2023. jún. 28. 10:31
 26/44 anonim ***** válasza:
90%

Ja és egyébként szeretek sütni, főzni, de háziasnak sem kell lennem, hiszen van munkahelyem, nem kell eltartani.

Ellenben hozzám egy férfinak ugyanannyira háziasnak kell lennie, mint én, mert nem vagyok házi csicska és még nagyon jómódú pasival sem állok össze, ha egyedül nekem kell házimunkát végezni, nemhogy “csak” magassal.

Senki és semmi nem olyan értékes számomra, hogy feladja érte magam.

2023. jún. 28. 10:36
 27/44 anonim ***** válasza:
26%
#25 Nem, nem vagyok alacsony (186 cm), mondjuk eleve elég buta és kicsinyes ember az, akinek a személyes sértettség ugrik be első indokként. A valós indok az, hogy elég gáznak tartom az ilyen ringyókat, akik nem tudják a helyüket. Elvárásai mindenkinek lehetnek, aztán a valóság majd kiigazítja azokat.
2023. jún. 28. 14:10
 28/44 anonim ***** válasza:
13%

Ringyó az anyád, aki ekkora tahót nevelt belőled.

Fordítsd vissza magad felé a kicsinyes és buta jelzőket, aztán hátha rájössz, hol a te helyed.

2023. jún. 28. 14:23
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

#22 Igen, a kérdést neked szántam. Belőlem nem vált ki ellenérzéseket ha itt megosztod őszintén az aplappilléreket. 170cm hez a 190 kicsit talán nagy difi, és úgy néz ki közép méret pénisz téren is inkább a nagyobb felé húz. Én a másik oldalról 184 el és 16 os pusztítóval, mint elvárások: közép méretű mell, inkább legyen kisebb, de ne lógjon (ez fontos). Punci, zárt/baba, saláta/rojtos nem jön be, elhasznált érzést kelt. (de ez nem kikötés, csak jobban állna rá) Anyagiakat tekintve szerintem sokkal jobb, ha együtt építitek fel a dolgokat, kevesebb feszültséget szül a jövőben.

Külső nő ideál jelenleg,(álom) aki közel 10 es: Giusy Meloni (ac milan tv presenter)

2023. jún. 28. 15:01
 30/44 anonim ***** válasza:
10%
#28 Ez nagyon gyenge volt. Kiábrándító.
2023. jún. 28. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!