Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek egy olyan Tinder funkciónak, amivel teljesen diszkréten lehetne péniszméret alapján szűrni a pasikat?
Hozzáteszem, ez nyilván elméleti kérdés, de nem úgy kell elképzelni, hogy a férfiak konkrétan kiírják a centit a profiljukra és mindenki látja.
Inkább regisztrációnál a nőknek meg kéne adnia egy méret preferencia tartományt, hosszúságra és vastagságra is. A férfiaknak pedig szintén regisztrációkor meg kell adniuk a hossz és körméret paramétereket, amiket egy AI szoftver ellenőriz a kamerán keresztül, majd validálja.
Ezután ezen a preferencián és a megadott méreteken már nem lehet változtatni és nem is jelenik meg a lányok és fiúk profiljain. Az app onnantól csak olyanokat mutat fel egymásnak akiknek a preferenciái és méretei egybevágnak. Ettől lenne viszonylag diszkrét, mert igazából nem lenne senkinek a homlokára írva, hogy kisebb van neki, vagy a lány nagyobbat keres.
A szűkebb lányok biztosra mennének, hogy nem fognak ki anakondát, akik pedig az extrém nagy méreteket keresik azok megspórolnának egy csomó felesleges kört.
#14 Ugyan már, ki mutogatná a pájsliját egy kamerában? :D
Még egy mérlegre sem kell ráállni, meg egy magasságmérést sem kell hitelesíteni, nemhogy nemi szerveket.
Másrészt a párválasztás szerves része, mondhatnám alapja a hazudozás, a neten meg aztán végképp. Ha meggondolod, igazából (főleg a nők) nagyrészt hazugságokra vagy félrevezetésekre indulunk be. A párkapcsolati piac pont olyan, mint a zöldséges piac: mindenki azt akarja HINNI, hogy ő ügyes, tudatos vásárló volt, és jól járt, mert neki jobb répa jutott, mint a többieknek, vagy legalábbis nem jutott rosszabb. Az, hogy az általa vett répa VALÓJÁBAN milyen, az másodlagos, ha csak nem undorító, zavaró vagy köznevetség tárgya.
15
Bár szórakoztató és érdekes, amit írtál, szerintem - remélhetőleg - nincs teljesen igazad. Az nyilvánvaló, hogy senki nem fogja a kamerában mutogatni a nemi szervét. De az, hogy valaki az igazat írja be az adataival kapcsolatban (legyen az életkor, magasság, testsúly, sőt, intim méret), az alapvető kellene, hogy legyen. Mindenki magából indul ki, én mindig az igazat írtam be. Pedig egy idő után jó lett volna pl. az életkorommal csalni, főleg, hogy tényleg fiatalabbnak nézek ki. De nem tettem. "Légy hű magadhoz."
#14 f.szméret ellenőrző software 😂 s ugyanez lesz mellméretből is, meg testmagasságból, meg p.nciszőr fazonra is? 😂😂😂
IQ teszt hasznosabb lenne, pár alapvető kérdés, mondjuk kezdve egy olyannal hogy "Ön szerint a falloszméret-e a legfontosabb egy kapcsolatban" - s máris lehetne szelektálni 😂😂😂
17
De nekem nem a falloszméret a legfontosabb, pusztán szeretném, ha összeillenénk.
12-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!