Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen?
Igen, tudom, hogy a nők jelentős részének nincs hüvelyi orgazmusa. De ha bárhol leírom, hogy nekem van, akkor lehazugoznak, van, aki folyamatosan privátban tette,
amíg le nem tiltottam. Pedig a nagy számok törvénye alapján is logikus, hogy 20-30 nő között azért kell lenni olyannak, akinek van hüvelyi orgazmusa.
Mellesleg sokáig nekem sem volt, csak tudatosan változtatni szerettem volna ezen és lett.
És minden nőtársamnak ezt javaslom, hogy ne törődjön bele, hogy nincs, hanem törekedjen rá, mert akinek nincs, az nem tudja, hogy miből marad ki - ő is és a párja is.
Teljesen igazad van - részben! Abban igen, hogy igenis van akinek van hüvelyi orgazmusa. Abban nincs, hogy mindenkinek lesz ha erőlteti.
Sőt pont hogy nem szabad erőltetni, mert azzal még azt is elrontod ami "van"!
30 éves nőként soha nemtudtam megélni a hüvelyi orgazmust.
Emiatt a párom mindig, egyre csak csalódottabb lett.
Tudta, hogy nemfeltétlen az ő hibája, de mégis magát okolta.
Lassan 3 éve szexeltünk utoljára. Néha egy kis orál van, de semmi több.
Azt mondja, hogy fölösleges mást is csinálni, ha úgysem tudom élvezni.
Engem meg nem zavar, hogy nekem nincs. Akkor téged mit foglalkoztat az, hogy nekem nincs hüvelyi orgazmusom szex közben. Nekem bőven jó így.
Szerintem az embereket nem az zavarja, hogy neked van, hanem az, hogy másoknak meg akarod mondani a tutit. Így tudatosság meg úgy tudatosság.... Aha... Ha csak ennyiből állna a dolog!....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!