Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen?
Igen, tudom, hogy a nők jelentős részének nincs hüvelyi orgazmusa. De ha bárhol leírom, hogy nekem van, akkor lehazugoznak, van, aki folyamatosan privátban tette,
amíg le nem tiltottam. Pedig a nagy számok törvénye alapján is logikus, hogy 20-30 nő között azért kell lenni olyannak, akinek van hüvelyi orgazmusa.
Mellesleg sokáig nekem sem volt, csak tudatosan változtatni szerettem volna ezen és lett.
És minden nőtársamnak ezt javaslom, hogy ne törődjön bele, hogy nincs, hanem törekedjen rá, mert akinek nincs, az nem tudja, hogy miből marad ki - ő is és a párja is.
Ja hát itt nem csak erre de más dolgokra is azt írják hogy nem létezik csak azért mert nekik nincs, vagy nekik nem olyan. 😅
Én még régebben kiírtam egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy mi van ha egy nő hangosan élvezi a szexet. És többen betámadtak hogy én biztos csak szinészkedem mert ők még csak olyannal találkoztak akik némán élvezik a szexet. De volt már hüvelyi orgazmusos kérdésnél is olyan aki nem hitte el hogy nekem többször is van egymás után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!