Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ha egy nő csak csiklós orgazmusra képes?
Na, hát nekem meg ritkán van bármilyen orgazmusom aktus során.
Az meg hogy arc nélkül ki mit ír, nem mérvadó.
Semmi baj veled emiatt ne aggódj. Nekem kevés csajom tudott csak a farkamtól elélvezni. Miközben dugom megy a csiklóizgatás kézzel a mostani csajomnak is. S nem élvez el ezerszer. Egy alkalom alatt max kétszer. Többször nem is szeretne, ő ilyen típus.
Szerintem olyan dolgokon aggódsz, kérdező, amelyek nem is léteznek. Miért nem élvezed a szexet, hogy van kivel és van hol.
Szóval hajrá.
Kérdező, te most ugye csak trollkodsz?
Jó, akkor én is.
Nem, semmiképp sem elfogadható. A hüvelyi és egyben többszörös orgazmus ma már olyan alapvető elvárás, hogy az EU törvénybe iktatta, hogy azok a nők, akik erre nem képesek, 2023. január 1-jétől nem tekinthetők nőknek, szánalmas lúzerek, és méltók a teljes férfitársadalom megvetésére. Továbbá akik ezt a képességüket legkésőbb 2025. dec. 31-ig nem képesek kifejleszteni, a következő naptári évben kitoloncoltatnak az összes EU-tagállamból.
Úgyhogy, kérdező, nagyon gyorsan szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!