Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknek általánosan ez mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek általánosan ez mennyire elfogadható? 👀

Figyelt kérdés

Nem voltam még 3-asban. Viszont szeretnék két csajjal úgy, hogy legalább egyikőjük biszex.

Ez nekem sajnos bakancslistás dolog. Már egy ideje nincs barátnőm, de nem is tudom érdemes-e így párkapcsolat után menni, ameddig ez a vágyam ki nem elégült.

Vajon 10 nőből mennyi menne bele egy -amuúgy teljesen- monogám, érzelmi alapú párkapcsolat terhére, hogy ezt egyszer kiéljem/kiéljük?

2023. ápr. 28. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Én javasolnám a rosszlányokat. Az tökéletes ilyen extra vágyak kielégítésére. Sok problémát meg stresszt megspórolsz vele.

Jó persze nem mindenki szeret elmenni ilyen helyre, de akkor is az a legegyszerűbben kivitelezendő. Vagy sok szórakozóhely és diszkó szerűségek. Ott sok ilyenre kapható lány van. Van akik direkt így mennek párban.

Normális kapcsolatnál nem sok esélyed van, hogy valaki belemenne.

(A remény hal meg utoljára?)

2023. ápr. 28. 11:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de miért fizetnék prostinak? Nem vagyok rászorulva, és egyáltalán nincs kedvem az unott fejével meg a folyásos, nemibeteg vaginájával szembesülni
2023. ápr. 28. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Van esély, a mai nők elég nyitottak. Mi találtunk volna 3.nak lányt, de a végén meggondoltam magam.
2023. ápr. 28. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 "Nem vagyok rászorulva, és egyáltalán nincs kedvem az unott fejével meg a folyásos, nemibeteg vaginájával szembesülni"

Mivel olyat szeretnél ami párkapcsolati szinten ritka, valamilyen szinten rá vagy szorulva. Egyáltalán nem unottak, a legtöbb teljesen jófej. A vaginájuk pedig nem folyásos, nem büdös, a legtöbb lakásos prosti tisztább, igényesebb mint némelyik egyetemista vagy háziasszony... Óvszer nélkül ne tedd be, meg ne nyald meg, kb. ennyi.

2023. ápr. 28. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
A legtöbb nő nincs benne ilyenbe, de ha már hármas, akkor ők is a 2 lány 1 fiú felállást preferálják.
2023. ápr. 28. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nem ítélem el, teljesen rendben van, de nem is vennék benne részt. Én nem tudok osztozni az ágyban a páromon, ez van. Sokkal inkább azt tudom javasonli, hogy inkább addig éld ezt meg, amig szingli vagy. Vannak erre oldalak, ahol keresnek többesre embert (nem prostik, nek fizetős). De az életben is adódhat erre helyzet. Sokkal jobb úgy belekezdeni a kapcsolatba, hogy a bakancslista letudva, és tudod, hogy mire vágysz.
2023. ápr. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!