Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek általánosan ez mennyire elfogadható? 👀
Nem voltam még 3-asban. Viszont szeretnék két csajjal úgy, hogy legalább egyikőjük biszex.
Ez nekem sajnos bakancslistás dolog. Már egy ideje nincs barátnőm, de nem is tudom érdemes-e így párkapcsolat után menni, ameddig ez a vágyam ki nem elégült.
Vajon 10 nőből mennyi menne bele egy -amuúgy teljesen- monogám, érzelmi alapú párkapcsolat terhére, hogy ezt egyszer kiéljem/kiéljük?
Én javasolnám a rosszlányokat. Az tökéletes ilyen extra vágyak kielégítésére. Sok problémát meg stresszt megspórolsz vele.
Jó persze nem mindenki szeret elmenni ilyen helyre, de akkor is az a legegyszerűbben kivitelezendő. Vagy sok szórakozóhely és diszkó szerűségek. Ott sok ilyenre kapható lány van. Van akik direkt így mennek párban.
Normális kapcsolatnál nem sok esélyed van, hogy valaki belemenne.
(A remény hal meg utoljára?)
#2 "Nem vagyok rászorulva, és egyáltalán nincs kedvem az unott fejével meg a folyásos, nemibeteg vaginájával szembesülni"
Mivel olyat szeretnél ami párkapcsolati szinten ritka, valamilyen szinten rá vagy szorulva. Egyáltalán nem unottak, a legtöbb teljesen jófej. A vaginájuk pedig nem folyásos, nem büdös, a legtöbb lakásos prosti tisztább, igényesebb mint némelyik egyetemista vagy háziasszony... Óvszer nélkül ne tedd be, meg ne nyald meg, kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!