Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarorszagon miert ciki ugy altalanosan ha valakinek szoros a honalja vagy a nemi szerve?
Voltam mar tobbszor kulfoldon es laktam is mar egyutt kulfoldiekkel es nekik peldaul sokkal nagyobb aranyban volt meghagyva akar a fanszorzetuk akar a honaljszoruk meg fiataloknal is (lanyoknal nyilvan honaljszor nem).
Itthon pedig mikor mar 1 eve nem szedtem le a honaljszoromet egyik haverom rogton mondta is mikor ujjatlanba kosarlabdaztam. Illetve gimibe kb az volt a ciki akinek szoros volt a nemi szerve..
Ez miert alakult igy itthon?
20on eves vagyok
Értelmes körökben ez nem ciki, sőt, teljesen magánügy.
De biztos én jártam rossz gimibe, hogy mi nem egymás farkát nézegettük folyamatosan.
Attól is függ mennyire szőrős. Ha iszonyatosan feltűnő akkor azért jobb ha le van borotválva vagy mondjuk lenyírva rövidre. De felnőtt férfinél nem hiszem, hogy megszólnának a szőrös hónaljat még Magyarországon sem.
És, hogy miért alakult ki így? Jó kérdés... Talán a rendszerváltás után megpróbáltunk minél inkább a nyugati országokra hasonlítani. Ezért van az is, hogy pl. üdítőital választékból háromszor annyi van Magyarországon mint pl. Angliában. Talán emiatt lehet az is, hogy: á szőrös hónalja csak a régimódi elvtársaknak van, mi borotváljuk le.
sima divatjelenségként szivárgott be (először a lábszőrzet és hónaljszőrzet, aztán fanszőrzet): nyugaton már ez a menő, aki meghagyja a szőrét, le van maradva, gáz, nem trendi.
a divatot mindig felkapja a média és a reklámszakma: azzal senkinek nem termelsz bevételt, hogy meghagyod a szőrzeted.
és ahogy egyre terjedt, a kezdetben külső divatkényszert egyre többen internalizálták, belső igényt csináltak belőle, már akkor sem érezték volna jól magukat meghagyott szőrrel, ha remete életstílusra kapcsoltak és éveken át senkivel sem találkoztak volna. a mások irányába vonatkozó ízlést szintén erősen formálta, felnőtt egy generáció, aki fiatalabb nőt sem a médiában, sem a való életben nem látott még a maga természetes szőrzetével
és ezzel együtt elkezdett terjedni és beivódni, hogy szőr nélkül higiénikusabb és egészségesebb (amit amúgy egy bőrgyógyász erősen vitatna).
közben nyugaton egyre meghatározóbb értékké válik az elfogadás, a külsőségek mellőzése mások megítélésében, egy kicsit talán ezért gyakoribb a meghagyott szőr (de ott sem túl sok nő vállal be egy szőrösen hagyott hónaljszőrt vagy bikinivonalat).
A divat trendek mindig hidegen hagytak. Hónaljban minden zuhanyzáskor lehúzom borotvával, lent csak bikinivonalban. Eddig minden pasi imádta a szöszke punciszőröm!
20L
Egy időben nagyon divat volt a borotválás. És magyaroszág olyan hely, ahol nagyon nagyon nagyon követik a divatot. Itt nagyon s ok ember átveszi és másolja a dolgokat és azt hiszi, hogy baj van azokkal akik nem.
Ilyesmi. Szóval itt kevésbé lazák és jobban tekintély követők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!