Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyarorszagon miert ciki ugy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarorszagon miert ciki ugy altalanosan ha valakinek szoros a honalja vagy a nemi szerve?

Figyelt kérdés

Voltam mar tobbszor kulfoldon es laktam is mar egyutt kulfoldiekkel es nekik peldaul sokkal nagyobb aranyban volt meghagyva akar a fanszorzetuk akar a honaljszoruk meg fiataloknal is (lanyoknal nyilvan honaljszor nem).

Itthon pedig mikor mar 1 eve nem szedtem le a honaljszoromet egyik haverom rogton mondta is mikor ujjatlanba kosarlabdaztam. Illetve gimibe kb az volt a ciki akinek szoros volt a nemi szerve..

Ez miert alakult igy itthon?

20on eves vagyok

2020. dec. 18. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes körökben ez nem ciki, sőt, teljesen magánügy.

De biztos én jártam rossz gimibe, hogy mi nem egymás farkát nézegettük folyamatosan.

2020. dec. 18. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ mennyire szőrős. Ha iszonyatosan feltűnő akkor azért jobb ha le van borotválva vagy mondjuk lenyírva rövidre. De felnőtt férfinél nem hiszem, hogy megszólnának a szőrös hónaljat még Magyarországon sem.

És, hogy miért alakult ki így? Jó kérdés... Talán a rendszerváltás után megpróbáltunk minél inkább a nyugati országokra hasonlítani. Ezért van az is, hogy pl. üdítőital választékból háromszor annyi van Magyarországon mint pl. Angliában. Talán emiatt lehet az is, hogy: á szőrös hónalja csak a régimódi elvtársaknak van, mi borotváljuk le.

2020. dec. 18. 16:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
En imadom ha szőrös L
2020. dec. 18. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Én azért borotválom a lábam között, mert amikor már hosszú, beleakad a fitymámba és nagyon fáj, ahogy húzza.
2020. dec. 18. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
NEm ciki, csak egy pár idióta fújja ezt a szöveget, mert ők mások.
2020. dec. 18. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi lányok azon poénkodunk hogy mekkora bundát növesztettünk, és hogy hogy lehetünk ilyen igenytelen sz$@@rok, na nem baj, edzésre jöhet a térdzokni. Persze, dzsumbujpuncit még nem láttam, de szerintem itt Mo.n. is a legritkább dolog a tip-top szőrtelenség.
2020. dec. 18. 16:48
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem egyáltalán nem ciki,újra hódít a retro hál istennek... 38/f
2020. dec. 18. 16:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

sima divatjelenségként szivárgott be (először a lábszőrzet és hónaljszőrzet, aztán fanszőrzet): nyugaton már ez a menő, aki meghagyja a szőrét, le van maradva, gáz, nem trendi.

a divatot mindig felkapja a média és a reklámszakma: azzal senkinek nem termelsz bevételt, hogy meghagyod a szőrzeted.

és ahogy egyre terjedt, a kezdetben külső divatkényszert egyre többen internalizálták, belső igényt csináltak belőle, már akkor sem érezték volna jól magukat meghagyott szőrrel, ha remete életstílusra kapcsoltak és éveken át senkivel sem találkoztak volna. a mások irányába vonatkozó ízlést szintén erősen formálta, felnőtt egy generáció, aki fiatalabb nőt sem a médiában, sem a való életben nem látott még a maga természetes szőrzetével

és ezzel együtt elkezdett terjedni és beivódni, hogy szőr nélkül higiénikusabb és egészségesebb (amit amúgy egy bőrgyógyász erősen vitatna).

közben nyugaton egyre meghatározóbb értékké válik az elfogadás, a külsőségek mellőzése mások megítélésében, egy kicsit talán ezért gyakoribb a meghagyott szőr (de ott sem túl sok nő vállal be egy szőrösen hagyott hónaljszőrt vagy bikinivonalat).

2020. dec. 18. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A divat trendek mindig hidegen hagytak. Hónaljban minden zuhanyzáskor lehúzom borotvával, lent csak bikinivonalban. Eddig minden pasi imádta a szöszke punciszőröm!

20L

2020. dec. 18. 17:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben nagyon divat volt a borotválás. És magyaroszág olyan hely, ahol nagyon nagyon nagyon követik a divatot. Itt nagyon s ok ember átveszi és másolja a dolgokat és azt hiszi, hogy baj van azokkal akik nem.

Ilyesmi. Szóval itt kevésbé lazák és jobban tekintély követők.

2020. dec. 18. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!